Méhszájseb lehet?
A méhszáj seb nem vérzik. Tudtommal.
Az csak a méh és a hüvely szövetének találkozása, ami valamiért gyulladt.
Nekem is van... Amikor terhes voltam akkor jött elő, azóta sem múlt el.
Kaptam rá gyógyszert, heti 1x kell bevennem 4 héten át. Azt mondták, általában ez elég a gyógyuláshoz. De ha nem gyógyul akkor sincs baj, évente ellenőrizni kell, nehogy baj legyen belőle. Vannak akik évek óta "hordják" a sebet.
Foglalkozni kell vele, nehogy átforduljon rákba, de gondolom ez nagyon szélsőséges véglet..
Én is szoktak vérezni, de az amiatt, hogy ritkán tudunk összebújni a párommal és olyankor hajszál erek megsérülnek vagy mi. Ha gyakran együtt vagytok akkor szerintem neked se vérezne.
Amúgy nekem se foglalkozott vele a dokim.. Oké méhszáj sebem van. És mondom? Mit kell vele csinálni??? Á semmi különös.. Elmentem egy másik dokihoz, ő kedves volt és írt gyógyszert. Válts te is dokit. Én Sztk-ba járok de van ott 3 nőgyógyász is, így tudtam máshoz jelentkezni.
Ha világos vér színű akkor valami helyi vérzés ami lehet fizikai behatás miatt, de ha alvadt akkor az nem jó.
Mindenesetre én dokit váltanék :(
Most már nem csak magadért felelsz!
De, a méhszájseb vérzik. És ha nem múlik el (általában nem szokott), akkor műteni kell, mert simán lehet belőle méhnyakrák.
Váltsatok orvost!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!