Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mikor lesz ebből szülés?

Mikor lesz ebből szülés?

Figyelt kérdés
Júni 2-re vagyok kiírva. Ma voltam ctg-n és vizsgálaton. Méhszáj teljesen zárt. 1es méhlepény. Semmi jele annak, hogy ki akarna jönni. Innen járt így valaki? Indult vagy indították a szülést?

2017. máj. 31. 13:20
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Én is kb ilyen "paraméterekkel" rendelkeztem.Aztán betöltött 42.héten indították a szülést, majd a vége császár lett abszolút fájásgyengeség miatt.De ez nem jelent semmit lehet gondol egyet a babád és holnap elindul :-)
2017. máj. 31. 13:28
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Én is így voltam.Az első 40+2napra indult magától.A második 41 hétre.

A másodiknál előző nap volt uh és vizsgálat is.Mind2 orvos azt mondta messze még a szülés.Na a gyerekem nem így gondolta 😀

2017. máj. 31. 13:35
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Szia. Nekem is így volt és 9 nappal később szültem a kiírtnál. Még a 8. napon két ujjnyira voltam kitágulva másnap meg már 5 és éjszaka meg is lett a babám. Tudom, hogy nehéz, de legyél türelmes, én nem voltam az, a kiírtnál hamarabbra vártam a gyerkőcömet, gondoltam nagy baba hamarabb jön és az orvos is azt mondta, hogy számíthatok rá. 4350 grammal született, természetes úton.
2017. máj. 31. 13:38
 4/11 A kérdező kommentje:

Köszönök minden választ. Igazából korabbra vártam, hiszen egy héttel hamarabb fogant. Közepidőben pont nem voltunk együtt párommal csak előtte egy héttel ill utána egy héttel.

Baba átlagos. 3400 gramm kb. Doki mondta h ne aggódjak. Legkésőbb jövő pénteken indítják a szülést ha addig semmi.

Mégegyszer nagyon köszönök minden választ.

Zöld ment mindenkinek.

2017. máj. 31. 13:46
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Nalam mind a haromszor beindult a szules, hol idore, hol ido elott par nappal. A noveremnel 40. heten inditottak be a szulest, de akkor is mar tobb mint 4kg volt a baba.
2017. máj. 31. 17:52
 6/11 A kérdező kommentje:

Több mozgást több szexet javasolt a doki.

Érjen csak haza az uram :-) nem tudja még szegénykém mi vár rá :-)))

Viccet félretéve, remélem nem kell majd indítani.

Köszönök minden választ.

2017. máj. 31. 18:12
 7/11 anonim ***** válasza:
30%

1-es méhlepény? én 36-ot töltöm holnap és 2-3-as van.

nem néztek el ott vmit?

állítólag 36 után tuti elkezd öregedni

amúgy 1. babánál azt mondta doki hétvégén találkozunk, mikor pénteken vizsgált. vnap hajnalban folyt el a víz :D de semmi jele nem volt.

2017. máj. 31. 21:15
 8/11 A kérdező kommentje:

Nézte, nézegette, vizsgálta...még rá is kérdeztem...mondta hogy semmi "öregedés" nem látszik...méhszájam kőkemény és teljes mértékben zárt :-(

Hajnalban arra ébredtem, hogy fájdogál a hátam...meg is örültem. Errefel megfordultam s el is múlt...magyarul mondva rosszul feküdtem.

Szex van reggel-este.

Holnap megint megyek ctg-re...majd ha semmi, akkor vasárnap is. Vasárnap nem a magándokihoz hanem ügyeletre a kórházba...több szem többet lát és több elme többet tud remélem

2017. jún. 1. 07:40
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Máj 11-re voltam kiírva. Aznap szültem. Fullon zárt voltam és a baba belekakilt a magzatvízbe..császároztak.
2017. jún. 2. 19:15
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

7es nem mindenkinek öregszik a lepény.3 gyereket szültem már,mindegyiket terminus után.A lepény mind3 alkalommal eretlen volt.A 3.nál még magzatvíz is volt bőven...elárasztotta a szülőszobát 😂

Nekem minden előjel beindultak.

2017. jún. 2. 21:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!