Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Kórházban beendedik a gyerek...

Kórházban beendedik a gyerek apját szülés Után? Meg a többi napon? Vagy őt sem?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy a látogatók csak az anyával érintkezhetnek, kint a folyosón, de az apa nem képez kivételt ez alól?

2017. máj. 29. 22:24
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

Kecskeméten sem lehet bejönni. ez a gyermekágyas osztály, ahol a nők hálóingben vannak(általában), több órás vajúdás után fáradtan, próbálnak belerázódni abba hogy van egy baba. nem is baj hogy nem mehetnek be szerintem! nem egy személyesek a szobák, és ha a szobatársadnál éppen ott a férje, beszélgetnek te meg esetleg szoptatnál, vagy aludnál.... na én sem örültem volna neki! meg a fene tudja hogy éppen milyen betegség bújkál az apukában(a szobatársad párjában) ami neked és a babának éppen nem hiányzik hogyha hazaértek lebetegedjetek.

beviheti a cuccod illetve elhozhatja!!!

2017. máj. 30. 10:58
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Tudd meg mennyi VIP szoba van! Pl amikor én szültem, igaz Budapesten, akkor annyian voltak, hogy betelt minden külön szoba.. Szerintem napján derül ki. Vagy lehet ha tele van, első este közös szobában leszel, de másnap lesz üresedés.
2017. máj. 30. 11:02
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Budapesten a János kórházban bárki bemehet látogatási időben a sima szobákba is.
2017. máj. 30. 11:29
 14/21 anonim ***** válasza:
86%
Welsben teljesen természetes, hogy bejönnek a látogatók a gyermekágyas osztályra. Mindenki használja a kézfertőtlenítőt és kész. Ez azért szuper, mert amíg a látogatók babáznak, a friss anyák tudnak kicsit magukkal foglalkozni.AZ is sokat számít, hogy az apuka már az első naptól részt vehet a kicsi gondozásában. Belegondolni elég bizarr, hogy idegen férfiak előtt kínlódunk a szoptatással, de valahogy annyira természetesen kezeli mindenki a helyzetet, hogy egyáltalán nem zavaró. Mindenki el van foglalva a saját dolgával. Nagyon rossz dolognak tartom, hogy az apát kizárják a baba első napjaiból.
2017. máj. 30. 13:16
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Kaposvár helyett ajánlhattam volna szigetvárt. Rengetegen járnak át kvárrol és pécsrol. Sokkal nyugisabb, nem futoszalag. De gondolom most már keso váltani. K áron lehet jobban jársz tényleg a vippel.
2017. máj. 30. 13:22
 16/21 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

kaposváron szültem 5 hònapja fogadott orvossal.nincs vip szoba!A baba0-24--ben veled van csak fürdetni viszik el.apuka szülésnél és utâna is veletek lehet 2 òrát utàna màr csak üvegen keresztül làthatja mindenki.

2017. máj. 30. 14:29
 17/21 anonim ***** válasza:
53%
Melyik kórházról van szó? Mert igencsak változó! A mienkben (Szt Imre) hála Istennek, nem jöhet be látogató!
2017. máj. 30. 17:08
 18/21 anonim ***** válasza:
100%

Siófokon szültem 2 éve, ott a szülésre bejöhetett az apuka, utána 2 órát együtt lehettünk. A gyerekágyi részre látogató nem jöhetett be, de volt egy vizsgálószoba, oda az apuka egy kis időre bejöhetett látogatási idő alatt. A többi látogató csak az folyosó ajtaján keresztül nézhette a babát.

Nekem jó volt ez így, de a férjemnek nem tetszett. Egyébként a fertőzésveszélyre és a higéniára hivatkozva nem jöhetnek be a látogatók, de a férjem mesélte, hogy amíg vártak ránk, addig látta hogy a raktárból jött ki a takarítónő, dőlt ki a cigiszag aztán bement a gyerekágyra...

2017. máj. 30. 17:59
 19/21 anonim ***** válasza:

Kaposvar nagyon tréé...

Ott szültem volna, de inkább átmentem Szigetvárra.

Nem bántam meg.

A szülészet meg Dombovaron is jobb mint a Kaposiban.

Sokakat iranyitanak at Dombovàrrol is Kaposvárra( enyhe koraszülés vagy alacsony becsült súly, egyéb okok) de akkor meg mar inkább Pécs!

2017. jún. 3. 01:33
 20/21 anonim ***** válasza:
Szombathelyen is csak folyóson lehet találkozni a látogatókkal, ha Apuka, ha más. Itt mondjuk pár éve volt egy csecsemőlopás, elég sok szigorítás lett.
2017. jún. 15. 09:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!