Kórházban beendedik a gyerek apját szülés Után? Meg a többi napon? Vagy őt sem?
Kecskeméten sem lehet bejönni. ez a gyermekágyas osztály, ahol a nők hálóingben vannak(általában), több órás vajúdás után fáradtan, próbálnak belerázódni abba hogy van egy baba. nem is baj hogy nem mehetnek be szerintem! nem egy személyesek a szobák, és ha a szobatársadnál éppen ott a férje, beszélgetnek te meg esetleg szoptatnál, vagy aludnál.... na én sem örültem volna neki! meg a fene tudja hogy éppen milyen betegség bújkál az apukában(a szobatársad párjában) ami neked és a babának éppen nem hiányzik hogyha hazaértek lebetegedjetek.
beviheti a cuccod illetve elhozhatja!!!
Szia!
kaposváron szültem 5 hònapja fogadott orvossal.nincs vip szoba!A baba0-24--ben veled van csak fürdetni viszik el.apuka szülésnél és utâna is veletek lehet 2 òrát utàna màr csak üvegen keresztül làthatja mindenki.
Siófokon szültem 2 éve, ott a szülésre bejöhetett az apuka, utána 2 órát együtt lehettünk. A gyerekágyi részre látogató nem jöhetett be, de volt egy vizsgálószoba, oda az apuka egy kis időre bejöhetett látogatási idő alatt. A többi látogató csak az folyosó ajtaján keresztül nézhette a babát.
Nekem jó volt ez így, de a férjemnek nem tetszett. Egyébként a fertőzésveszélyre és a higéniára hivatkozva nem jöhetnek be a látogatók, de a férjem mesélte, hogy amíg vártak ránk, addig látta hogy a raktárból jött ki a takarítónő, dőlt ki a cigiszag aztán bement a gyerekágyra...
Kaposvar nagyon tréé...
Ott szültem volna, de inkább átmentem Szigetvárra.
Nem bántam meg.
A szülészet meg Dombovaron is jobb mint a Kaposiban.
Sokakat iranyitanak at Dombovàrrol is Kaposvárra( enyhe koraszülés vagy alacsony becsült súly, egyéb okok) de akkor meg mar inkább Pécs!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!