Ha van fogadott orvosom, de nem mondja meg h mennyit kér/szokott kapni a szülésért akkor rám van bízva?
Kérdezted és nem mondott összeget? Akkor igen, amennyit gondolsz.
Én rákérdeztem, nem mondott fix összeget és 80 ezret adtunk, vidéki kórház.
Szorozd 10-zel a terhesgondozas árát. Ez a bevett tarifa.
Egyébként császárért nem adnék többet. Ha csak nem én kértem.
itt Bp.-en a terhesgonozás 10 szerese a tarifa.
Szerintem ez egy nagyon jó kiindulópont, mert van aki 8 000 ft-ot kér, annak ha nem mond összege 80 000Ft-ot illik, aki meg 20 000Ft-ot kér, annak 200 000Ft illik. Tehát még itt a fővárosban is nagy a szórás. Császárért nem adnék többet, a bukta akkor van, ha természtes szülésnek indul, felfogadsz szülésznőt is, végül pedig császár lesz, így a szülésznőnek semmi dolga de mivel ő is bent volt veled, akár az éjszaka közepétől, így őt is ki kell fizetni.
Szerintem az a kérdés, hogy szeretne-e nála szülni, pontosan arra irányult, hogy akkor ő lesz a fogadott doki és fog bemenni pluszban, nem kell ezt mégegyszer megkérdezni.
Mennyi nála a terhesgondozás? Nekünk azt mondta, 8-10 vizsgálat díját szokta kapni, 10e/vizsgálat volt a tarifa, 90e-et adtunk kért császárért. Én szívem szerint 120at adtam volna de a férjem lebeszélt, hogy elég annyi. Azért adtam volna többet, mert kértem a császárt.
Gyerekeim 2011. 2015. És 2017.ben születtek.
2011 császár többi természetes szülés..
2015ben 20ezerrel adtam többet mint az előzőnél,idén annyit adtam mint 2 éve.
Én meg sem kérdeztem mennyit szokott kapni.Ha összeget mond adjon számlát 😉 Amennyire elégedett vagy és amennyit a pénztárcád megenged.
Szerintem ez a 10x-es összeg irreális.
Én dokimnál vidéken 16 ezer egy vizsgálat, de 50-et adunk neki 2 éve császárért. 60-nál többet most sem fogunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!