Mikor fogok vele talalkozni? Angliaban elek, lenne rengeteg kerdesem az orvoshoz.
:)
Koszonom ezt a sok hozzaszolast. Szerintem tok jo, h. ennyi sok infot talalhatnak itt masok is.
Nekunk kicsit mas, mert nekem es a baratomnak egy "jol"meno cegunk van, es mi maganhoz szerettunk volna menni, de az o baratai 100% ig meg voltak elegedve mindennel, es a huga is most szult egy sima korhazban, raadasul amelyik korhazat valasztottam kb. 10 eve epitettek, es amugy nekem semmi bajom vele, sot!!:)Meg kell mondjam nem sokkal masabb, mint a magan.
Amugy egyetertek az ultrahangok arai szerintem is eleg huzosak. Nekem 150 lett volna alkalmankent! Tehat talan kesobbi szakaszban bevallalom 1x, de inkabb a babara koltenem.:)
Kesobb meg kerdeznek, hogy ha van tapasztalatotok pl. legzest ellenorzo berendezesrol, es hasonlokrol, mert itt ugye azert mas is kaphato, mint otthon meg ez talan mast is erdekelhet.
xxxx
(Ui.: Sok sikert a babahoz, meg a szuleshez megegyszer, es remelem akkor mar nem is talalkozol az orvossal :)
Csak most olvastam ezt kérdést és válaszait.
Nekem nincs pozitív tapasztalatom sajnos. Jelenleg 18 hetes terhes vagyok. Az elmúlt 1 hónapban 3 hétig folyamatos fájdalmas gyulladással küszködtem. Elmentem a GP-hez kértem adjon beutalót nőgyógyászhoz mire majd le harapta a fejem a kérdéstől, hogy minek? Ez normális. Mi hogy fáj "ott belül"?! Második héten a Midwife-nak mondtam el és kértem adjon rá valamit. Mondta GP-hez menjek ő ebben nem tud segíteni. Visszamentem a GP-hez aki egyébként történetesen nő és terhes. Ismét mondtam a problémám akkor már határozottabban és végre adott receptet kúpra. Persze meg nem vizsgált egyszer sem! Ebben a 3 hétben döntöttem el, hogy NEM fogok itt szülni ahol ennyire nem figyelnek rám!
Ja és London egyik legnevesebb kórházáról beszélek. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!