Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » 37 hetes vagyok és hajnal óta...

37 hetes vagyok és hajnal óta olyan kemény a pocakom, mint a beton. Nem árt ez a babámnak?

Figyelt kérdés
2008. okt. 15. 13:05
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Nem.Valószínűleg az időjárás változás,éppen hidegfrotok ezrei közelednek.1-2 napig azért kímélő üzemmódban tegyél-vegyél.

Szülés közben is ilyen betonkemény lesz a pocid.

2008. okt. 15. 13:47
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem fáj semmid mellette, akkor nem lehet semmi gond, valószínűleg tényleg az időjárás. De figyelj oda, ha elkezd fájni valamid (pl. a hátad), akkor azonnal hívd a dokit. Nem megijesztésképpen írom, csak segíteni akarok. Én így jártam 37 hetesen, kegyetlenül elkezdett fájni a derekam, bekeményedett a pocim, nem éreztem a babát mozogni. 2 nap múlva megcsászároztak.

Tényleg nem akarlak megijeszteni, remélem nem haragszol!

2008. okt. 15. 14:27
 3/4 A kérdező kommentje:
Nem haragszom és köszi szépen a válaszokat, holnap van "randim" az orvosommal addig meg nem egy kis "kímélő üzemmód".Mindenkinek boldog napot!
2008. okt. 15. 15:05
 4/4 anonim ***** válasza:
75%
Szia nekem ilyenkor mindig azt mondták ,hogy feküdjek le piheni és mindig segitet.Vagy be ültem egy kád vizbe azt mind a ketten élveztük akkor mindig játszotunk a babámmal.
2008. okt. 16. 12:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!