Tényleg több helyen ok nélkül is erőltetik a császárt?
Többször hallottam már ilyent fél füllel, és olvastam is. Viszont csak most érdekel, mivel most fogok szülni lassan.
Ti láttok benne igazságot? Olyan esetek érdekelnek, amikor valóban csöppet sem indokolt a császár.
Én irtózom a gondolatától is. Ha komplikációmentes a vajúdás, szülés megindulása, mekkora esély van rá, hogy az orvosban felmerül? Még egyszer mondom, csak olyan esetben, amikor indokolatlan, mert ha a baba érdeke kívánja, csöppet sem tiltakoznék. De ha szükségtelen, akkor számíthatok rá, hogy fel sem merül? Megkérdezik az embert egyáltalán, vagy jó ötlet mondani? Úgy tudom, az anyuka nem szólhat bele, ha scak arról van szó, mit választana szívesen. De reménykedem, mert mégis ez a természetes út.
Nem tudom, miért félek ennyire a császártól, de nekem a hüvelyi szüléstől (minden fájdalmával együtt) sokkal rémisztőbb. És az ilyen hírek megijesztenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!