Ti félre beszéltetek szülés-vajúdás közben? Magatokon kívül voltatok?
Figyelt kérdés
Egyik ismim beparáztatott, hogy ő magán kivül volt és a férjét sem ismerte fel, félrebeszélt stb.
Ez tényleg igy van? Nálatok milyen volt?
2017. máj. 10. 11:13
11/13 anonim válasza:
Egyébként miért baj, ha félrebeszél valaki? Vannak ott testnedvek, káromkodások, ezer dolog, amivel napi szinten találkozik a személyzet. Kétlem, hogy pont egy ilyenen akadnának ki, őket már nehéz meglepni.
12/13 anonim válasza:
Más tudatállapotban voltam, természetesen, de egyáltalán nem féltem.Nem beszéltem egyáltalán, csak ha hozzám ért valaki, akkor mordultam, hogy: Ne!. Valamint tilos volt beszélni a szülőszobán, én tiltottam meg, rettenetesen zavart.
13/13 anonim válasza:
Volt egy időszak, amikor rettentően fáradt lettem, a fájások között elaludtam, akkor nem nagyon voltam magamnál. A férjem próbált ébresztgetni és beszóltam neki, hogy hagyjon már békén aludni. :D
Én féltem ettől, hogy elvesztem a kontrollt, kiabálok vagy bármi, de semmi ilyesmi nem volt. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!