Hálapénzt mikor és miért adtatok?
Figyelt kérdés
Nem fogok orvost fogadni a szülésre, nem azért, mert nem telik rá, hanem mert nincs rá szükségünk, nem igénylem.
Az lenne a kérdésem, mikor, miért és mennyi hálapénzt adtatok az orvosnak, illetve az is adott, aki nem is volt hálás?
Mert bár első baba jön, nekem egyáltalán nem hiányzik a pesztrálás, a mosolygás, a körbeugrálás sem.
Ha baj lesz, azt nem kedvességből fogják megoldani, és nem is az én kedvemért.
Szóval aki hálapénzt adott, mi oka volt erre?
2017. máj. 9. 12:00
11/11 anonim válasza:
Én mindig adok a dokimnak hálapénzt, mert bármikor hívhatom, felveszi a telefonját, ha aggódom, behív és megvizsgál, plusz ultrahangos vizsgálatokat is csinált már egy-egy panasz esetén, soha nem kell várnom, sem vizsgálatra, sem ultrahangra. Én Borsod megyében élek, és alkalmanként 5000 Ft-ot adok.Persze 3-4 hetente járok mostanság. Korábban, amikor 2 hetente vizsgált (panaszaim voltak), akkor 2000-et adtam. Szüléskor is szeretnék adni, de azt még nem tudom, mennyit...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!