Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ehhez mit lehet szólni?

Ehhez mit lehet szólni?

Figyelt kérdés

A szülés után 4 nappal a férj azt mondja,hogy elõre áll a hasad, csinálj hasizom gyakorlatot.A terhesség alatt 10_12kg plusz és 72 kg.Ugyanakkor büszkélkedik a babájával.

Olyat is kijelentett,hogy õ nem szereti az idõs hölgyeket.

2017. máj. 9. 11:59
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
89%
Csodálkozom, hogy ekkora bunkónak bárki is szült.
2017. máj. 9. 12:02
 2/26 anonim ***** válasza:
91%

4 nappal???????????? Vagy hónap akart lenni és elírtad?

4 nappal utána pofán vágtam volna egy szívlapáttal, 4 hónappal utána csak simán elküldeném melegebb éghajlatra.

2017. máj. 9. 12:03
 3/26 A kérdező kommentje:
4 nappal
2017. máj. 9. 12:04
 4/26 A kérdező kommentje:
En is nagyon meglepõdtem.
2017. máj. 9. 12:05
 5/26 anonim ***** válasza:
82%
Te az anyuka vagy?
2017. máj. 9. 12:05
 6/26 anonim ***** válasza:
87%

Csodálom, hogy nem vágtad orrba. Igazán. Hogy lehet ekkora bunkó valaki? 72 kiló talán sok? Én ennyivel estem teherbe, igaz, elég magas vagyok, és sportoltam rendszeresen. De 10-12 kiló ráadásul nem is sok hízás, nem értem, mi a problémája. Mekkora tuskó már! Gondolom, nem volt bent a szülésen, ha azt gondolja, a gyerek kinyomása után rögtön felülést tudsz csinálni.

Meg mi az, hogy idős vagy? Hány éves vagy, kérdező? Nem mintha számítana. Evvel bizonyára tisztában volt, mielőtt gyereket csinált neked.

2017. máj. 9. 12:09
 7/26 anonim ***** válasza:
86%
Hát micsoda egy irgalmatlan paraszt bunkó mond már ilyet az élete párjának 4 nappal azután hogy kinyomta a közös gyereküket? Hát még a méhed se állt vissza az eredeti méretére jóhogy előre áll a hasad! Ez a bunkóság legteteje, ilyen a világon nincs!!!! Én kb.válnék miután péppé vertem.
2017. máj. 9. 12:12
 8/26 A kérdező kommentje:

En vagyok az anyuka, nem rám mondta,hogy nem szereti az idõs hölgyeket.

A tény maga az, hogy nem tudja elfogadni, ha valaki megöregszik.Ez is ugy jött le nekem,hogy lehet nekem nem szabad megöregednem?Mondjuk az anyukája miatt is mondhatta,mert...... inkább nem irok semmit sem.

Mi fiatalok vagyunk, 4 év van közöttünk.

Nem vágtam pofán, mondani sem mondtam semmit, annyira meglepõdtem.

En is sportoltam meg sportolok is.Anélkül nem is tudnék meglenni.Lehet ezért volt furcsa neki, vagy gyerekes a felfogása.Azóta nem hoztam fel neki ezt a témát.

2017. máj. 9. 12:18
 9/26 anonim ***** válasza:
79%
En 5 kg hiztam osszesen terhessegem alatt megis szules utan 1-2 honappal is meg jo nagy hamasam volt :D sokan gratulaltak is -.- .. idiota ne foglalkozz vele .. az lenne az erdekes ha szules utan rogton lapos hasad lenne..
2017. máj. 9. 12:28
 10/26 anonim ***** válasza:
86%
Hat aki ennek a palinak gyereket szult,es igy ezt el is fogadja ilyen megjegyzesekkel amit a gyereke apja mond ra,az nem normalis! Mar ne is haragudj kerdezo!
2017. máj. 9. 12:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!