Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mernél olyan fogadott orvosnál...

Mernél olyan fogadott orvosnál szülni, aki, amikor mész hozzá, szűkszavú, nemigen mond el dolgokat?

Figyelt kérdés
Pld, hogy szedjél-ne szedjél vitamint, folsavat....meddig ajánlott mg-ot szedni...
2017. máj. 5. 09:16
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Akkor szerintem nem vagytok egy hullámhosszon. Ugyanakkor benne van a pakliban sajnos az is, hogy a következő sem lesz jobb.
2017. máj. 5. 09:58
 12/18 A kérdező kommentje:
Annyit mondott rá, hogy jó, ilyen a terhesség.
2017. máj. 5. 10:10
 13/18 anonim ***** válasza:

Én jártam ilyen orvoshoz. Soha többet!!!!

Mikor haldoklott a babám, egy árva szót sem lehetett belőle kihúzni, csak mindenki rohangált körülöttem, mint a mérgezett egér. Otthagyott kétségek között, tájékoztatás nélkül. A baba jól van, de azt a fél napot azóta se hevertem ki. A legrosszabb gondolatok fordultak meg a fejemben, ahelyett, hogy elmondta volna, mi a helyzet valójában.

2017. máj. 5. 10:25
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

azért egy orvosnak kérdések nélkül is el kéne mondania dolgokat.föleg amiket ő maga is fontosnak tart.

Ha nem érzed magad "biztonságban" mellette akkor nincs min gondolkodnod keress másik orvost

2017. máj. 5. 10:28
 15/18 anonim ***** válasza:
Jaj, úgy én is jártam, hogy az sztk-ban segítőkészebbek voltak, mint a magán orvos. Mondjuk én nem sokat gondolkoztam a dolgon, egyből váltottam.
2017. máj. 5. 12:03
 16/18 anonim ***** válasza:

En akarmit kerdeztem,akarhanyszor mindog kielegitoen valaszolt.

De a fontosabb dolgokat pl.folsav,magnezium,kemenyedesek,hegfajdalom,sok folyadek mindig mondta,kerdezte.

Minden alkalommal pl mielott vizsgalt,kerdzete,hogy kemenyedek e,ha igen akkor mennyit.mondta,hogy mennyivek emeljem a magneziumot.

Vagy pl mondta,hogy mostmar nem kell szedni.

Mindig alaposan kikerdezett.

3.csaszar elott par hettel pl fel orat beszelgettunk.mi hogyan lesz,mikor,mire szamitsak ilyenek.pedig 3.csaszar volt.

En nem jarnek olyan orvoshoz aki nem mond el ilyen alap dolgokat.valtanek

2017. máj. 5. 13:38
 17/18 anonim ***** válasza:

Szerintem nem érdemes olyannak fizetni, akivel nem érzed magad biztonságban. Itt nagyon fontos a közös hullámhossz, különben miért ne szülnél az ügyeletesnél.

Az én orvosom mindent mondott,ami szerinte fontos volt. Ha valami nem volt tiszta, kérdeztem, és válaszolt. Sok probléma volt velem is, a babával is, mindig megnyugtató és szakszerű volt. A végén megmentette a babám életét, mert volt bátorsága kockázatos döntést hozni. Akkor sem kertelt, nem beszélt mellé, elmondja, hogy majdnem meghalt bennem a baba. Szerencsére jól van és egészséges, de ezt az orvosomnak köszönhetem.

Szóval, nem mindegy, kit választasz, ha akarsz orvost fogadni.

2017. máj. 5. 13:47
 18/18 anonim ***** válasza:

Az én orvosom se beszél sokat, de azt mindig megkérdi, van-e panaszom, én meg akkor sorolom, ami nem tetszik. Ezt azért minden orvos meg szokta kérdezni, elég gáz, ha nem. A tiéd megkérdi?

Ha meg van még panaszom, mondom tovább, nekem is első baba, nem vagyok tisztában mindennel.

De nekem így tökéletes, én a vigyorgó, bűbájos orvosokat utálom, akik mézes-mázosak.

2017. máj. 5. 14:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!