Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Váltanátok orvost / kórházat...

Váltanátok orvost / kórházat két gyerek után a 3. születéséhez?

Figyelt kérdés
Az orvosom szakmailag nagyon jó, emberileg is, de a magánrendelésén minimum 1.5 órát kell várni, és minden egyéb vizsgálat a Baross úti klinikán van. Ott pedig az ellátás kritikán aluli, bár nincs összehasonlítási alapom. Lekezelőek, az uh-on többször sírva jöttem volna ki ha magamba nem folytottam volna, hosszú várakozás. Egyik barátnőm most szült ott és ahogy a szülés alatt is bántak vele... Teljesen elment a kedvem. De nem tudom, máshol is ez van? Oké ismerem az eü helyzetet, belülről, de ez akkor is sok. Mellette szól,hogy két gyerekem ennél az orvosnál hoztam világra, ismeri az előzményeket. (a 2.csádzár volt de most szeretnék természetes úton szülni).

2017. ápr. 25. 17:48
 1/5 anonim ***** válasza:

Váltanék, persze.

Ez nem normális, és nem kell beletörődnöd. Normális, lelkiismeretes orvost is lehet találni, mert a tiéd a jelek szerint nem az.

Az előzményekről eyrészt te is be tudsz számolni az új orvosodnak, és nyilván tudod, hogy a harmadik terhesség nem az előzőek ismétlése lesz.

Ne szenvedj emiatt enyit fölöslegesen. Nem éri meg.

2017. ápr. 25. 18:07
 2/5 anonim ***** válasza:
Valtanek. Az Istvan Korhazat ajanlom. Nagyon szuper.
2017. ápr. 25. 18:58
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2017. ápr. 26. 09:43
 4/5 anonim ***** válasza:
Sok jó orvos van és nagyrészük úgy is épp csak elkapja a babát szülésnél. Én váltanék, nekem az a rövid idő nem érné meg azt, hogy a terhességem/szülésem és az utána következő napok alatt folyamatosan feleslegesen várjak, bunkók legyenek velem, lekezlejenek stb.
2017. ápr. 26. 15:06
 5/5 A kérdező kommentje:
Egyébként az első szülésnél pont így volt, későn szóltak neki, mert első szülésem úgyis lassú, aztán úgy kellett rátelefonálni hogy hol van, mikor már jöttek a tolófájások. A 2. az császár volt, és koraszülés, mondjuk az szól még s SOTE mellett hogy ott van koraszülött intenzív így nem kellett szállítani minket sehova. Persze bízom benne hogy most minden rendben lesz.
2017. ápr. 28. 11:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!