Mikor kell a katéter?
Figyelt kérdés
Most olvastam egy kérdésnél, és jól megrémültem. Azt hittem, szülés után nincs szükség ilyesmire, és most levert a víz.
Nektek szükség volt rá? Minenkinek? Ugye ez akkor kell, ha nem megy a pisilés...de inkább innák három litert naponta, irtózom a katéter gondolatától is. Akinek kellett, szörnyű volt?
2017. ápr. 21. 17:37
12/22 anonim válasza:
Normalis korhazban engednek inni a vajudas alatt.
13/22 anonim válasza:
nekem természetes szülésem volt, és akkor adott a szülésznőm mikor vajúdtam, de már nem tudtam kimenni a mosdóba, az utolsó fájásoknál, akkor tette fel, mert úgy éreztem hogy nagyon kell pisilni. kicsit kellemetlen volt, de semmi extra.
szülés után nem kaptam, mivel vajúdás közben be be pisiltem :)
14/22 anonim válasza:
Természetes szülésem volt, én nem kaptam.
A gátmetszést viszont én sem éreztem.
15/22 anonim válasza:
2x szültem természetes úton. 2 órát kaptam az örzőben, hogy pisiljek ágytálba. Nem ment egyik alkalommal sem. Megkatétereztek, semmit sem éreztem.
16/22 anonim válasza:
Két sima szülésem volt, ott nem volt katéter. 3.császár lett. Kellemetlen volt, de a 15 órás vajúdás közepette(aztán epi,műtét) ez volt a legkevesebb... Ne félj, egy pillanat az egész!!!
17/22 anonim válasza:
Ja, kimaradt, h a 3.nál kellett a katéter, de gondolom azért ki lehetett következtetni. :D
18/22 anonim válasza:
Na ez is kórház függő... nekem természetes szülésnél nem kellett pedig előírás h szülés utáni 2 órában kene pisilni de hagytak meg egy kis időt és 3 órán belül mar ment is. Igaz nem éreztem h kene meg azt se h megy csak hallottam. Mikor megkérdezték h sikerült e mondtam h ha nem meg egy magzatviz folyt el akkor igen 😁
19/22 anonim válasza:
Én szülés után kaptam katétert,mert nem tudtam egyből pisilni.De megmondom őszintén semmit nem éreztem belőle,annyira odavoltam ott lent..Én is féltem tőle mert szülés előtte össze olvastam minden rosszat róla.
20/22 anonim válasza:
Természetes úton szültem és nem kaptam. De egy természetes úton szült barátnőm se kapott, pedig nálunk beavatkozás partiak (beöntés, borotvalas, oxitocin, gatmetszes az alap minden szülésnél).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!