Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mikor kell a katéter?

Mikor kell a katéter?

Figyelt kérdés

Most olvastam egy kérdésnél, és jól megrémültem. Azt hittem, szülés után nincs szükség ilyesmire, és most levert a víz.

Nektek szükség volt rá? Minenkinek? Ugye ez akkor kell, ha nem megy a pisilés...de inkább innák három litert naponta, irtózom a katéter gondolatától is. Akinek kellett, szörnyű volt?

2017. ápr. 21. 17:37
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
64%
Nekem nem volt.
2017. ápr. 21. 19:45
 12/22 anonim ***** válasza:
68%
Normalis korhazban engednek inni a vajudas alatt.
2017. ápr. 21. 19:46
 13/22 anonim ***** válasza:
51%

nekem természetes szülésem volt, és akkor adott a szülésznőm mikor vajúdtam, de már nem tudtam kimenni a mosdóba, az utolsó fájásoknál, akkor tette fel, mert úgy éreztem hogy nagyon kell pisilni. kicsit kellemetlen volt, de semmi extra.

szülés után nem kaptam, mivel vajúdás közben be be pisiltem :)

2017. ápr. 21. 21:19
 14/22 anonim ***** válasza:

Természetes szülésem volt, én nem kaptam.

A gátmetszést viszont én sem éreztem.

2017. ápr. 21. 21:21
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
2x szültem természetes úton. 2 órát kaptam az örzőben, hogy pisiljek ágytálba. Nem ment egyik alkalommal sem. Megkatétereztek, semmit sem éreztem.
2017. ápr. 21. 21:40
 16/22 anonim ***** válasza:
Két sima szülésem volt, ott nem volt katéter. 3.császár lett. Kellemetlen volt, de a 15 órás vajúdás közepette(aztán epi,műtét) ez volt a legkevesebb... Ne félj, egy pillanat az egész!!!
2017. ápr. 22. 08:09
 17/22 anonim ***** válasza:
48%
Ja, kimaradt, h a 3.nál kellett a katéter, de gondolom azért ki lehetett következtetni. :D
2017. ápr. 22. 08:11
 18/22 anonim ***** válasza:
Na ez is kórház függő... nekem természetes szülésnél nem kellett pedig előírás h szülés utáni 2 órában kene pisilni de hagytak meg egy kis időt és 3 órán belül mar ment is. Igaz nem éreztem h kene meg azt se h megy csak hallottam. Mikor megkérdezték h sikerült e mondtam h ha nem meg egy magzatviz folyt el akkor igen 😁
2017. ápr. 22. 09:04
 19/22 anonim ***** válasza:
Én szülés után kaptam katétert,mert nem tudtam egyből pisilni.De megmondom őszintén semmit nem éreztem belőle,annyira odavoltam ott lent..Én is féltem tőle mert szülés előtte össze olvastam minden rosszat róla.
2017. ápr. 23. 20:26
 20/22 anonim ***** válasza:
Természetes úton szültem és nem kaptam. De egy természetes úton szült barátnőm se kapott, pedig nálunk beavatkozás partiak (beöntés, borotvalas, oxitocin, gatmetszes az alap minden szülésnél).
2017. ápr. 23. 23:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!