Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Másfél hetes a kisfiam és...

Másfél hetes a kisfiam és nagyon le van neki csipásodva mind a két szeme. Mit tehetek vele?

Figyelt kérdés

Olvastam interneten,hogy az anyatej jó rá. Cseppentettem mind a két szemébe anyatejet egy kevéskét, illetve kamillát főztem le. Kis vattakorongra tettem kamilla főzetet és bentről kifele át töröltem a szemét.

Kinek melyik vállt be? Valaki próbálta az anyatejes verziót? Azt hogyan tette? Azt is vattakorongra csepegtetve törölgetve? Napi hányszor ismételted a törölgetést?

A páromat holnap beküldöm a gyerekdokihoz, hogy mondja neki és írjon fel valamit biztos ami biztos...

2017. ápr. 18. 18:02
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Voltunk orvosnál. Írt fel szemcseppet. Floxal-t. Remélem jó lesz és meggyógyulunk. A tejes csepegtetést sem ellenezte. Majd kiderül... :)
2017. ápr. 19. 12:56
 12/13 anonim ***** válasza:
Szia, 6-os vagyok. A Floxal nagyon jó nagyfiamnak most volt kötőhártya gyulladása és 2 nap alatt helyretette. Van krém is ha nagyon piros a szemhéja.
2017. ápr. 19. 17:32
 13/13 anonim ***** válasza:

Soha ne belülről kifelé töröld a szemét!

Mindig kintről befelé!

https://www.youtube.com/watch?v=A6HSY1tmmvA

2017. ápr. 20. 18:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!