Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Te örülnél, ha lenne profi...

Te örülnél, ha lenne profi képed a szülésedről?

Figyelt kérdés
Fotós szeretnék lenni. Külföldön egyre elterjedtebb a szülés fotózás. És én ezzel szeretnék foglalkozni. Én magam örülnék neki nagyon, ha lenne pár profi képem a szülésről, az első pillanatokról. Ti felfogadnátok a szülésre fotóst, nyilván persze csak kölcsönös szimpátia esetén, mivel a szülés egy nagyon intim dolog?
2017. ápr. 18. 10:49
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
A bezzeganyán volt ettől egy poszt fél-1 éve. Nagyon szép képek készültek, szépen le volt írva minden, mennyivel hamarabb ismerték már egymást, és kb a fotóst észre se vették munka közben. Ha megtalálom belinkelem, tényleg nagyon jó volt. Én elfogadnék egy ilyet :)
2017. ápr. 18. 11:40
 12/28 anonim ***** válasza:
100%

Nem. A puffadt, izzadt arc, fajasoktol eltorult vonasok, "diszletkent" orvosi muszerek es a korhazi fal...dehogy.

Kulfoldon persze elterjedt es tuti itthon is lesz ilyen hiszen a gyerekbiznisz kezd itthon is viragozni. Pl. nemreg bejott a terhesfotozas, amivel ruhaban, apukaval, nagyobb tesoval stb. meg nem is lenne baj, de olyanokat lattam minap......meztelenul, fatyol altal takart mellekkel (binuszkent elhizott smink nelkuli arccal es brutal ZSIROS hajjal) a no pozol devaj szexistennokent...mar bocsanat de hanyinger.

Angelina Jolie-nak jol allt (photoshoppal megtamogatva), de Kovacsne Piros Margitnak mar annyira nem.

2017. ápr. 18. 11:40
 13/28 A kérdező kommentje:
Nekem volt kismama fotózásom, és gyönyörűek lettek a képek, pedig nem vagyok egy Angelina jolie. És igen, van olyan kép is, amin csak egy fátyollal vagyok letakarva. Nem tudom, ez miért rossz szerinted.
2017. ápr. 18. 11:43
 14/28 anonim ***** válasza:
100%
Nem mindenkie rossz, de amiket lattam azok speciel nevetsegesek voltak. De attol meg lehet, hogy valakie valoban szexi. Nekem valahogy a "nezzetek micsoda szexi vagyok" meg a "babam lesz" valahogy mast es mast fejez ki. Nem kevernem oket. Mint ahogy az ujszulott babammal sem pozolnek csipkeben-fatyolban sejtelmesen attetszo mellbimbokkal/p uncival. Mert egyszeruen mast fejez ki a kep a ket esetben :) Azaz ket kulon kategoria egy "boldog kismama vagyok" meg egy "gyere baby szexi vagyok, dugj meg" foto....nem egyazon kepre valo.
2017. ápr. 18. 11:49
 15/28 anonim ***** válasza:
100%
Szoval a ketto mixelese nevetseges osszkepet adott, na :)
2017. ápr. 18. 11:50
 16/28 anonim ***** válasza:
100%

Egy dolog, hogy ki szeretne ilyen képet, ki nem.

De az sem mindegy, hogy itthon melyik kórház engedélyezi ezt. Sok esetben az apa is érzi, hogy örüljön, ha megtűrik. Többnyire egy ember lehet jelen, tehát apa ÉS dúla nem lehet bent egyszerre.

Ebben a "bababarát" kórházak többsége se kivétel.

Másrészt egy háborítatlan szülés fotózása egy dolog. A másik meg az, amikor 2 orvos és a szülésznő kapkod a kismama körül, mert elakadt a baba, és másodpercek vannak megoldani a problémát: egy könyékig a hüvelyben, a másik könyököl a hasán, az apuka meg épp elájul a háttérben.

Szerintem ezt senki se akarja fotókon viszontlátni.

2017. ápr. 18. 11:52
 17/28 anonim ***** válasza:
100%
Meg egy dolog:,a cuki kusmama kepekrol termeszetesen nincs rossz velemenyem, azok tenyleg tudnak kedvesek lenni.
2017. ápr. 18. 11:52
 18/28 anonim ***** válasza:
2017. ápr. 18. 11:59
 19/28 A kérdező kommentje:
Értem mit mondasz utolsó, nekem is komplikált lett a szülésem, a végén majdnem mindketten meg is haltunk. De én mégis örülnék pár szép képnek, mert pl nekem eszembe se jutott képet csinálni a babáról csak 2 nap múlva. Sajnálom, hogy nincsenek az első pillanatokról képek. És ln is egy baba barát kórházban szültem, mégis 10-en voltunk a szülőszobán. Én, a párom, a szülés, aki az epidurált adta, és még tanulók is bejöttek. Még egy fotós nem zavart volna semmit.
2017. ápr. 18. 11:59
 20/28 A kérdező kommentje:
Ja és amúgy meg mivel ez nem olcsó dolog, általában magánban szülnek azok, akik ezt megengedhetik maguknak, ott meg annyi ember van bent veled amennyit akarsz.
2017. ápr. 18. 12:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!