Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ilyen a nyákdugó? Tapasztalatok?

Ilyen a nyákdugó? Tapasztalatok?

Figyelt kérdés

Tegnap reggel, és este valami fura áttetsző, fehéres ragadós és nyúlós "izé" folyt ki belőlem, az amúgy sem kevés folyásom mellett. Olyasmi volt mint a takony, (bocs, de másképp nem tudom megfogalmazni.) Nem sok, olyan kb egy-egy kis körömnyi felületű. És már napok óta van egy fura fehéres, folyásom (de nem darabos, csak kissé sűrűbb), és nem is gomba, mert azt az orvos nemrég nézte és nem volt gond a tenyészettel, bár ez a vizsgálat utána alakult ki...

Neten olvasgatva, mindenki azt írta, hogy a nyákdugó véres, vagy barnás valami. Nekem nem ilyen volt. Akkor ez mégsem az lehetett? Tapasztalatok? 39+2 hetes kismami

2010. máj. 13. 03:47
 1/4 anonim ***** válasza:
2010. máj. 13. 06:46
 2/4 A kérdező kommentje:
Huu, elég gusztustalan, de az állaga a színén kívül és a mennyiségén kívül nálam is stimmelt...
2010. máj. 13. 07:42
 3/4 anonim ***** válasza:
70%

Szerintem az lehetett...

Nekem nagyon világos színű, rózsaszín volt. és hogy is mondjam, 3 részletben jött ki :) Kb 2-3 héttel szülés előtt.

habár én is csak gondoltam, hogy az a nyákdugó... :)

3 hónapos baba anyukája

2010. máj. 13. 10:23
 4/4 anonim ***** válasza:

Nekem akkor jött ki, mikor a doki burkot repesztett, pontosabban a doki szedte ki. Véres színe volt, nem volt barnás, viszont a dokinak beterítette a nem kicsi tenyerét. Elég gusztustalan volt.

De szerintem ha spontán jön ki, akkor nem távozik egyszerre az egész. Lehet, hogy az indult meg.

2010. máj. 13. 14:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!