Masfel hete szultem , nagyon vartam a picit de viszont miota megszuletett teljesen magam alatt vagyok . Kulfoldon elunk , a ferjem reggeltol estig dolgozik , en egyedul vagyok a picivel , nincsenek barataim a csaladom nem itt el , teljesen kivagyok lelkileg testileg egyarant . Rettegek attol , hogy elveszitem a parom , felek attol ,hogy rossz anya vagyok .. Olyan rossz kozerzetem van , ugy erzem meghaltam , felek a jovotol , vissza szeretnek repulni a multba
Ugy erzem , hogy ramegy a kapcsolatunk is erre . Kerlek titeket ha hasonlo helyzetben voltatok segitsetek .
2017. ápr. 6. 18:40
1/8 anonim válasza:
A noveremnel ugyanezek a problemak vannak. O kozben allitja, hogy ez termeszetes dolog, majd idovel elmulik, csak tul kell magat tennie rajta, hisz mindenkinek ujdonsag egy baba.
Ne felj, idovel belejottok, megszokjatok az uj helyzetet.
2017. ápr. 6. 18:42
2/8 anonim válasza:
Dehogy marad így! Ne aggódj, ezek az érzések előfordulnak ilyenkor. De mindenképp jó lenne, ha megbeszélnéd valakivel. Pároddal mondjuk, amikor van időtök. Erre muszáj szánni. De a legfontosabb ,hogy ne aggódj! Most lett babád, senki sem várja, hogy ugyanúgy gondolkodj, mint előtte.
2017. ápr. 6. 18:43
3/8 anonim válasza:
Tokeletesen megertelek, szinten kulfold, apuka reggeltol estig dolgozik, csaladtagok szinten nincsenek itt. Ha gondolod irj privit, szivesen beszelgetek veled, hogy mi mit hogy eltunk tul ugymond. Mar ket gyerekunk van, a korulmenyek valtozatlanok, ram marad minden, de bele lehet jonni hidd el! Nyugodtan irj, ha szeretnel!
2017. ápr. 6. 19:04
4/8 anonim válasza:
Baby blues, olvass utána. Sokakkal megesik (velem is ez volt), a hormonváltozások okozzák, meg persze az új helyzet. Nekem néhány hét alatt elmúlt, de az elején sokat sírtam, pedig nagyon vártam a babát, sőt, a másodiknál is előjött. Szerencsére magától rendeződött, remélem te is hamar túl leszel rajta.
2017. ápr. 6. 20:43
5/8 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen a valaszokat !
2017. ápr. 6. 21:08
6/8 anonim válasza:
Nm marad így,nyugi.Sokan éreztünk így,én is csak sajnos a legtöbben nem beszélnek róla,így azt gondoljuk velünk van a baj.Rengeteg felelősség és teher ami most rád szakadt,plusz a felismerés,hogy az anyaság az nem azt jelenti,hogy puha,édesen szuszogó illatos kisbaba,de még azt se hogy kakis büdös pelus,hanem az az eleinte ijesztően óriási teher,hogy már nem vagyok egyedül,és ezért a gyerekért,nekem örökre felelősséget kell vállalnom bármi lesz...szóval nem egyszerű,de rendeződni fog.Ha esetleg szeretnél beszélgetni valakivel írhatsz nyugodtan privátot is.de belejössz mindenbe.
2017. ápr. 6. 21:58
7/8 anonim válasza:
Én is igy voltam.hianyzott a régi alakom(még most is) csíkos lett a hasam és kicsit kialvatlan vagyok illetve hiányzik h többet foglalkozhassak magammal.
Ez van....
2017. ápr. 7. 17:12
8/8 A kérdező kommentje:
Engem valahogy a kulsom nem foglalkoztat , az is igaz , hogy alig maradt rajtam par sujfelesleg. Nekem a suly a lelkemen van .
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!