Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Pécsett az Édesanyák úti...

Pécsett az Édesanyák úti Klinikán milyen a beteg ellátás?

Figyelt kérdés
Milyen az új szülészet ott? Milyenek a szobák, hány ágyasak, és van e bent fürdő, vagy csak a folyosón? A baba bent lehet velünk a szobában? Előre is köszönöm, ha valaki válaszol.
2008. okt. 13. 09:20
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nagyon jó minden. Az új szülőszobák szépek, az egyetem honlapján van fent egy kép.

A gyerekágyas osztályon van olyan kórterem amelyikben van fürdő, és van olyan amelyikben nincs, hanem szemben van a kórteremmel. A szobák ált. 4 ágyasak, de van egy 1 ágyas, és egy 2 ágyas.

Igen, bent lehet veled a baba, minden kórterem úgy van kialakítva.

Mindenki nagyon segítőkész, orvosok, nővérek egyaránt.

Én jól éreztem magam a kórházban, örülök, hogy ott születhetett meg a kisfiam. Mindenkinek csak ajánlani tudom.

Boldog babavárást, könnyű szülést, és még boldogabb babázást.

2008. okt. 13. 09:51
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Csatlakozom az elöttem szolóhoz, nagyon kedvesek és egitőkészek a nővérek.:) A babád veled lehet egész nap, csak reggel 08:00-kor viszik el 1-órára vizitre. A szobák tiszták és van amelyik fürdövel van. További jó babavárást. Egy 2 és fél hónapos kislány anyukája.
2008. okt. 13. 10:33
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Egyetértek az előttem szólókkal. Az egyetlen, ami nekem zavaró volt, hogy a látogatókat beengedik az előtérbe. Ami persze jó, de akkor kissé zavaró, amikor pl. fejés vagy szoptatás előtt masszírozod a melled, nyílik az ajtó, és a kint lévők, köztük a látogatók is, ösztönösen engedve az emberi kíváncsiságnak szépen benéznek. De ez csak az első pár szobára érvényes. (1 éve szültem.)
2008. okt. 13. 10:50
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, megnyugtató ennyi pozitív vélemény olvasni. Sok boldogságot Nektek!
2008. okt. 13. 12:50
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Én is egy éve szültem, a kórtermek nagyon otthonosak. Én azt hittem mindegyikben van fürdő. Na, a mi kórtermünk olyan volt, ami kb pont az előtérnél van, talán a második kórterem lehetett. Szép világos kórterem, az egyik fala csupa ablak, négy ágy, minden ágy mellett kicsi csecsemőágy van. A fürdőben ott a vécé, a zuhanyzó, minden nap takarítják, szép tiszta. Meg persze a kórteremben pelenkázó asztal van. Az előtérben lehet fogadni a látogatókat, oda lehet a babát is kivinni, az osztályról nem lehet a babákat kivinni, ezért van az előtér, amúgy ott vannak az asztalok, ott zajlik az étkezés. Amikor étkezés van, akkor a babákat átviszik a csecsemősökhöz, ami a folyosó vége felé van, oda bármikor be lehet őket vinni, ha pl. büfébe akarsz menni, vagy vmiért nem tudsz rá figyelni, én első éjszaka is átvittem. A nővérek nagyon kedvesek voltak velem, és szépen bántak a babával is. Mondjuk a kaja nem volt túl jó... De hát semmi sem tökéletes.
2008. okt. 13. 21:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!