Császármetszés után meddig fáj és ég a seb a hasamon?
Figyelt kérdés
Egy hete volt a császármetszésem, de még mindig nagyon fáj és ég, lüktet a seb a hasamon. Meddig lesz így? Lehet, hogy begyulladt a vágás? Hogy tudnám elősegíteni a gyógyulást?2008. okt. 13. 08:27
1/6 anonim válasza:
Szia!
Nekem csak 2-3 napig fájt. Menj vissza az orvosodhoz. Betadin oldattal (nem kenőccsel) kellett lekenni minden nap.
Jobbulást!
2/6 anonim válasza:
nekem azt mondta a doki hogy a hasam 2 hétig fog fájni és a seb kb 3 hétig. pár nap eltéréssel igaza lett:(
3/6 anonim válasza:
Nekem 10 nap után múlt el a fájdalom,mintha elvágták volna.
A varratszedés után jobb lesz.
3 hónapos kicsi fiú anyukája
4/6 anonim válasza:
Nekem 1 hét után elmúlt a fájdalom.
5/6 anonim válasza:
A varratszedés után tényleg jobb lesz, azonban nekem több, mint 3 hétig fájt a seb, persze nem annyira, mint az elején. Fokozatosan múlt el. Számomra hihetetlen, hogy valakinek napok alatt elmúlt egy ekkora hasi műtéti seb fájdalma, ha így volt, irigylem érte. Sorstársaimtól tudom, nem ez a jellemző, sajnos. Mindenesetre fontos, hogy ne erőltesd meg magad, ne emelj, stb. és sokat pihenj.
6/6 A kérdező kommentje:
Most kezdem a 3. hetet, de még mindig fáj. Remélem már nem sokáig. Köszi a válaszokat.
2008. okt. 20. 06:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!