Mennyi pénzt illik adni a fogadott szülésznőnek, ha rám bízta?
Fogadott orvosom is van,ők együtt szoktak dolgozni. Az egyértelmű helyzet,hogy az orvosnak mennyit adunk majd,de a szülésznő esetében tanácstalan vagyok. A hétre vagyok kiírva,ő volt ott a ctg-knél,nagyon rendes,ha bármi van,őt kell hívnom mobilon,mielőtt indulunk a kórházba. Azt mondta,ő nem szokott összeget mondani. Anyagilag nem állunk túl fényesen,de nem szeretném alul értékelni a munkáját!
Általában mennyi a tarifa???
köszönjük. én az egyik nyiregyi vagyok. szívesen várom a telefonszámot. az én dokim Molnár Balázs, nem tudom vele szokott e dolgozni?
előre is köszi és könnyű szülést :-)
Szia!
Jézusom elképesztő emberek mennyit képesek kifizetni!!!
Hát én ügyeletes dokinál szültem ,teljesen tökéletes szülésem volt!!
És másnap mikor bejött meglátogatni a doki kapott egy üveg jóminőségü pezsgőt plusz 10.000ft tízezer forintot!!
A szülésznő meg egy pralinét és egy 5000ft !!
Ennyi és ezek után a doki minden nap mejött hozzák amig a kórházban voltunk!!Nem többet!!
Azt hiszem van mire költeni bőven mindenkinek ott a baba !!Szernitem többet nem érdemel egy orvos sem!!
Ez a dolguk!!!szép estét
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!