Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mennyi pénzt illik adni a...

Mennyi pénzt illik adni a fogadott szülésznőnek, ha rám bízta?

Figyelt kérdés

Fogadott orvosom is van,ők együtt szoktak dolgozni. Az egyértelmű helyzet,hogy az orvosnak mennyit adunk majd,de a szülésznő esetében tanácstalan vagyok. A hétre vagyok kiírva,ő volt ott a ctg-knél,nagyon rendes,ha bármi van,őt kell hívnom mobilon,mielőtt indulunk a kórházba. Azt mondta,ő nem szokott összeget mondani. Anyagilag nem állunk túl fényesen,de nem szeretném alul értékelni a munkáját!

Általában mennyi a tarifa???

2010. máj. 11. 12:47
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
80%
Az első babámat 2008. áprilisában szültem Lázárné Kati szülésznő volt ott velem végig, mármint reggel 5 órától este 17 óráig, merthogy akkor született meg babám, addig élveztem a fájdalmakat. Egy ágyasban voltam és csak ritkán ment ki tőlem-tőlünk, pedig a férjem is ott volt. Már reggel rendezte a szobát is, ahová később kerültem. Most 35 hetes vagyok (június közepére várjuk a picit) és a vezetéknevét nem tudom, de a keresztneve Mara, mármint Őt kértük fel, azért is mert a fogadott orvosom (dr. Albert László) mellett dolgozik.
2010. máj. 13. 09:17
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Elfelejtettem írni, hogy vasárnap volt az említett nap és ha valaki kéri szívesen megadom a telefonszámokat.
2010. máj. 13. 09:20
 13/15 anonim ***** válasza:
80%

köszönjük. én az egyik nyiregyi vagyok. szívesen várom a telefonszámot. az én dokim Molnár Balázs, nem tudom vele szokott e dolgozni?

előre is köszi és könnyű szülést :-)

2010. máj. 13. 09:25
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Szülésznő: Lázárné Kati: 06-30/481-3062, Mara (Marika) 06-30/313-8822. Viszont kívánok könnyű szülést!
2010. máj. 13. 12:36
 15/15 anonim ***** válasza:
37%

Szia!

Jézusom elképesztő emberek mennyit képesek kifizetni!!!

Hát én ügyeletes dokinál szültem ,teljesen tökéletes szülésem volt!!

És másnap mikor bejött meglátogatni a doki kapott egy üveg jóminőségü pezsgőt plusz 10.000ft tízezer forintot!!

A szülésznő meg egy pralinét és egy 5000ft !!

Ennyi és ezek után a doki minden nap mejött hozzák amig a kórházban voltunk!!Nem többet!!

Azt hiszem van mire költeni bőven mindenkinek ott a baba !!Szernitem többet nem érdemel egy orvos sem!!

Ez a dolguk!!!szép estét

2010. máj. 15. 21:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!