Mi a véleményetek a szombathelyi és a celldömölki kórházak szülészetéről?
Tapasztalat, történet bármi érdekel. :)
Nagyon örülnek, ha olyanok is írnának akik VIP szobában voltak.
(Légyszi ne írjátok azt, hogy nézzek FB csoportokat, egy ideje mar nincs olyanom...)
23 hkm
Én a Szombathelyi kórházban szültem tavaly januárban, szülésznőt fogadtam, ezt ajánlom is,szerintem sokat számít. A szülőszobán mindenki nagyon kedves volt, az osztályon ks egy két csecsemőst leszámítva. Én is féltem az egésztől, első babával mert sok jót nem hallottam előtte, de ki lehet bírni. Bár másodiknál lehet elgondolkodnék a VIP szobán, a látogatási rend miatt.
Nekem szerencsém volt a szobatársammal, hogy második babával volt ott,ő segített sokat, mert a csecsemősök semmit nem mutattak meg maguktól
Köszönöm, hogy írtál! :)
Én igazából a csecsemősöktől "tartok", sok rosszat olvastam róluk sajnos. Mivel nálam is első baba, nagyon félek, hogy valamit rosszul fogok csinalni, nem nagyon babáztam előtte es nagyon kene valaki mellém aki megmutatja h mit hogyan kell csinalni...
A csecsemősökkel kapcsolatban azt tudom javasolni hogy ha találsz köztük valakit aki kocsit is szimpatikus akkor tőle kérdezz nyugodtan. Ismerősömnek pl mindent megmutattak mikor odakerült, nekem sajna tényleg semmit, egyszer szóltak (szerdán,miután hétfőn szültem)hogy ha gondolom megnézhetem a fürdetést, de nem mutattak semmit.
Nekem a nehéz szülésem miatt mondták a nővérek hogy ne keljek fel semmiképp, ha wcre mennék vagy a babával van valami csengessek,mert nagyon alacsony lett a vérnyomásom, nehogy elessek a babával, éjjel kisfiam bekakilt és csak hajnalban jöttek be segíteni hiába csengettem.
Már lehet nem aktuális.Cellben szültem tavaly.Ma sem mennék máshova.A növérek szülésznök,orvosok mind rendesek.Lehet fogadni doki,szülésznőt.Nem csak a Kovács Antal dolgozik ott.5 doki volt akkor mikor én voltam.A Szabó Csaba is cellben van.A többi nem celldömölki azthiszem de ökis ott vannak öket is lehet választani.
Szhelyröl sokat hallottam milyen oda mnem mennék az biztos.
Utolso es hogy sikerult szulnod, termeszetesen?
Mert allitolag Cellben rengeteg a csaszar. Szobatarsaid hogy szultek?
Nem sikerült természetesen.énis császáros voltam...egyéb okok miatt én számitottam is rá.
5 voltunk egy szobában 2 simán szült3 császárral.Hallottam énis már régebben is a sok császározásról,nekem mégis egyértelmü volt,hogy ott szülök.nagyon rendesek az emberekkel,nehéz rossz élménnyel távozni.csecsemősök is tündériek.nyilván aki mindenképp természetesen szeretne szülni,és fél Celltöl mertmagas a császár esélye,tényleg menjen máshova.én ugy voltam vele amit az élet hoz ugy születik meg majd a lányom.és igy sem bánom hogy nem természetesen szültem.végigmentem a vajudáson teljesen kibirtam tehát nem ez a" puhány csaj csak császárral tud szülni " vagyok.igaz megkaptam miutan hazajöttünk a kedves anyóstol.
Tehát azértböven van természetes szülés is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!