Koraszülés? Kinek hányadik héten, mennyit kellett bent lenni, maradt-e vissza valami gond a babának?
37.hétig hívják koraszülésnek.
36+3 hétre, kisfiam 2680g volt mikor megszületett, 9/10-es apgárértékkel.
15-én szültem, 18-án délelőtt már otthon voltunk. Semmivel sem maradtunk tovább mint az időreszületett babák.
Kicsit besárgult, de még kék fény alá sem tették, annyira elenyésző volt.
Hazajövetelkor 2470g volt.
Most 3 hónapos és 6 kg felett van már. Első kettő napon kellett tápszert adni neki, míg nem indult be rendesen a tejem, és azóta csak anyatejen él.
Első vagyok.
Megkérdezhetem, hanyadik hétben vagytok?
35+5-re szuletett, 2520 g sullyal. 5 napot voltunk a Sote 1-en, utana a Madarasz utcaban is nehany napot baba-mama osszeszoktatas cimszoval.
Nalunk ugy nez ki, hogy nem lett semmi gond, es megnyugtataskepp mondom, hogy a korhazban talalkoztam jo par 30-35. het tajan szuletett babaval, es baj egyikuknel sem igazan volt.
Ha jo korhazban, jo orvosok vigyaznak Ratok, akkor jo esely van ra, hogy semmi gond nem lesz Veletek. En is ezzel nxugtatgattam magsm odabent, mivel mar lehetett tudni elore, hogy korabban megszuletik a babo.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!