Kinek miért volt sürgősségi császárja? Titeket mennyire bántott, hogy nem sikerült természetesen?
Sürgősségi is volt, meg nem is. Végig tudtam, hogy az lesz, persze a doki nem így gondolta. Én végig császárra készültem. A fiam végig faros volt. Kiírt napon tachicard szívverés, oxira sem tágultam semmit. Lábtartásos lett, így azonnal műtő, ahol kiderült, hogy belekakilt a vízbe. Semmi baja nem lett szerencsére. A doki simán megszülesztett volna első babával is farosan, lábtartásosan viszont nem lehet.
A lányom már császáros előzmény miatt automatikusan császár lett, bár ő sem programozottan, mert ha beindult volna, akkor megszülhettem volna. De a 39. hétig semmi nem volt, se fájás, se nyílás, így csütörtök délután szóltak, hogy reggel műtét. Én megkönnyebbültem, nem akartam hüvelyit, úgyhogy én nem bánom, hogy így alakult.
Relatív téraránytalanság,beilleszkedési rendellenesség miatt volt csm.4órán keresztül voltak tolófájásaim műtét előtt.Már könyörögtem a császárért.Pár hónapig bántott h nem voltam képes megszülni.De végül beletörődtem.
Második baba sikerült spontán 😊
Harmadikat várom.Meglátjuk hogyan sikerül.
Ez azért van, mert a szülést teljesítménynek éled meg. Nekem is sürgősségi császár volt és köszönöm, hogy a gyermekem életben maradt és nem lett oxigénhiányosan fogyatékos.
Kicsit át kellene értékelni ezt az egészet. Az életetek mentették meg, de hála a tudománynak itt vagytok mind ketten. Te pedig magadat sajnálod a kihagyott élmény miatt...
Nem sajnálom magam, én ilyet nem mondtam. Sőt, mindennapokban eszembe sem jut, csak ha szóba kerül, sajnálom, hogy én nem élhettem át, ennyi.
De örülök, hogy te jobban tudod, mit gondolok vagy érzek, és osztod az észt úgy, hogy te nem ezt élted meg, mert neked sürgősségi volt, tehát fingod nincs, milyen ez az oldal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!