Kinek miért volt sürgősségi császárja? Titeket mennyire bántott, hogy nem sikerült természetesen?
A hona alatt,es a nyakan ketszer volt a zsinor.tolofajasoknal esett a szivhang.huzta vissza a zsinor.
Akkor,ott mar olyan allapotban voltam,hogy fel sem fogtam mi tortenik.
Mar 10 eve.azota volt meg 2 csaszarom.azoknal bantott egy kicsit,hogy az elso csaszar miatt nem volt eselyem normal uton szulni,pedig lehet akkor ment volna.de ez elmult.a szules koruli napokban volt ez az erzesem.
Orulok a 3 gyonyoru,egeszseges fiamnak.
Lepény leválás nekem is, brutális vérzéssel, extra magas vérnyomással.
Egyátalán nem bántott, hogy császárom lett, én a hüvelyi szüléstől nagyon féltem. Főleg így nem, hogy az életünket mentette meg az orvos a műtéttel.
1 óra kitolás után sem jött egy pontnál tovább a baba, majd esett a szívhang. Rövid köldökzsinór, ráadásul a nyakára tekeredve...
Inkább az "zavart", hogy előtte órákig szenvedtem. Kihagytam volna :)
Nekem úgy volt sürgősségi császár, hogy sikerült tervezetté tenni.
36+3 hetesen uh-n derült ki, hogy alig van magzatvíz, a baba húgycsöve valószínűleg elzáródott. Másnap reggel volt a császár, a 24. órában.
A legfontosabb az volt akkor, hogy a baba egyáltalán életben legyen.
Most úgy tűnik, nincs maradandó károsodás.
A császár persze csalódás volt, mert beavatkozás mentes szép szülesre készültem.
Viszont ilyen helyzetekben nyilván a baba és az anya egészsége a legfontosabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!