Hol érdemes szoptatós hálóinget, melltartót venni? Néztem a Brendonban, Triumph-ban, megfizethetetlenül drágák.
Én a bboomban vettem. A hálóingek kb 6000 ft körül vannak, de később is hordhatod őket, és nagyon jó minőségűek! Én 3 db-ot vettem, a legelejére (nagyjából a kórházba), mert utálom a hálóinget. Most kis pamut rövidnadrágban, és topban alszom (2000ft, Auchan), ez a legkényelmesebb, és szoptatni is remekül tudok benne.
Szoptatós melltartó gyanánt én sima elől kapcsos melltartót vettem, meg olyat, aminek a pántja lecsatolható. Szerintem nem a legjobb megoldás, ha a legolcsóbbat veszed meg, mert főleg a szoptatás idején, kell a mellnek a tartás. Ha ilyet veszel, akár később is hordhatod.
Mondjuk én amúgy is kényes vagyok a fehárneműimre.
Vannak szépen, és nagyon jó minőségűek a Spar-ban, meg a Kaisers-ben, amit lehet szoptatáshoz használni,és kb 5000 ft.
Én júniusban szültem, tavaly. 200 fok meleg volt egész nyáron.
A szoptatós hálóing nem kellett, csupaszon aludtunk, ha nagyon ömlött a tej, akkor melltartóba tettem pelenkát.
A szopis melltartó sem jött be, én béna vagyok a ki-be kapcsolgatáshoz, sokkal jobb volt a merevítő nélküli pamut melltartó, csak fel vagy lehúztam és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!