Aki vékonyabb testalkatú annak jobban fáj a szülés?
A kettőnek semmi köze egymáshoz.
Egyébként az, hogy valaki alapból vékony testalkatú még nem jelenti azt, hogy a szülés pillanatában is olyanok lesznek! Volt osztálytársam vékony alacsony lányból a terhesség végére szumóssá alakult! Abszolút felismerhetetlen lett (képen láttam), akkor találkoztam vele először mikor ovis lett a gyereke, ugyanúgy vékony volt... Egyébként ő iszonyatosan megszenvedett a szüléssel
Köszönöm a válaszokat.
Még azt kérdezném hogy hány éves korban ideállis szülni?
fájdalomküszöb méhösszehúzódás, ezek befolyásolják nem testalkat
az ideális életkor meg élettanilag 25-35 között
de egy csomó más tényező is benne van ami mind egyéni, családi állapot, anyagi helyzet, hozzáállás
Vékony testalkat vagyok, és nem mondanám, hogy olyan szörnyű volt a szülés. Első baba.
20 éves vagyok. Biológiailag 20-30 közt a legideálisabb szerintem, de mindenki mást mond. 35 felett már rengeteg szűrés van a kismama és a baba érdekében. Minél idősebb az kismama annál valószínűbb valamilyen betegség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!