Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » 37,6 hetesen egy ujjnyira...

37,6 hetesen egy ujjnyira nyitva vagyok és barnás folyásom is van. Ebből már lehet következtetni, hogy mikor szülök?

Figyelt kérdés
A másik dolog:a kórházi csomagba tegyek pelenkát popsitörlőt,vagy elég ha szülés után behozzák?
2008. okt. 10. 11:33
 1/4 anonim ***** válasza:
Szia!Lehetséges,hogy elment a nyákdugód????Nem vetted észre pisilés után,hogy véres lett a wc papír?Ha igen,egy héten belül várható a szülés általában.A kórházba te ne vigyél a babának semmit.Ráér az apuka bevinni.Valahol nem is kell!!!Sok sikert!!!!!!!
2008. okt. 10. 18:00
 2/4 anonim ***** válasza:

Igen, lehet a nyákdugód távozik, a barnás folyás arra utal. Innentől kezdve bármikor szülhetsz, ma is, holnap is, 2 hét múlva is. De általában hamarabb bekövetkezik, mint két hét. Nagyon drukkolok!

Én vittem be a kórházba pelenkát is, popsitörlőt is(Jánosban szültem), mert a baba velem volt végig, aztán nem szaladgáltunk be a csecsemőosztályra, hogy adjanak már ezt meg azt, mert bekakilt a babám :) Szóval, jó ha van. Ha először nem akarsz sokat cipelni, akkor csak pár darabot tegyél be, aztán majd bevisz a férjed többet. Az első napokban úgyis kevés pelu használódik el. á.

2008. okt. 11. 01:23
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat,a védőnőm szerint is a nyákdugó lehetett,orvosi rásegítéssel,mert elég intenzív vizsgálat volt.Azóta inkább éjszaka fáj a hasam,nem kimondott görcs-de érzem,hogy fáj.És lassabban és ritkábban mocorog a babám-ugye ez normális???Nemhogy a végére lesz valami baja!azóta is hol van egy kis barnás folyás,hol nincs.
2008. okt. 11. 11:20
 4/4 anonim ***** válasza:
Teljesen normális,hogy már alig-alig mozog a baby.Gondolhatod alig fér el,na meg ő is készül kifele!!Hajrá!!!! :-))
2008. okt. 12. 11:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!