Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » 7 napja hordom túl a babámat....

7 napja hordom túl a babámat. Nst és magzatvízvizsgálat 2 naponta van. Eddig minden oké méhszáj 3111, de be kellene feküdnöm. Annyira félek hogy oxitocinnal megindítjäk! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
A doki folyton azt mondta most is halva született egy baba mert az anya tulhordta es nem feküdt be. Meg hogy nem csak úgy lehet megölni egy csecsemőt hogy megfolytjuk hanem így is hogy nem fekszem be es nem vagyok megfigyelés alatt. Meghogy biztos kènyelmesebb otthon tvzgetni. És most itt a hègvège.... egy beteg kisfiammal. Természetesen ha baj lenne befekszek azonnal de várni jobb otthon mint kórházban és félek hogy türelmetlenek lesznek és megindìtják tehát beleavatkoznak a természet dolgäba. Mi más vizsgálatot tudnak csinálni a kórházban mint eddig? (nst,aminoszkopia,mehszajvizsgalat)
2017. febr. 3. 12:31
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Ha bízol az orvosodban, feküdj be. Ha az enyém ezt mondta volna, befeküdtem volna. Utolsó, megkérdezhetem, miért kell befeküdni császáros előzménnyel? Meg is őrültem volna.. 5 nappal túlhordtam a második babát, fermészetes úton született (első császár volt.) Helyi kórházban 39. héten császárt akartak, ősrégi protokoll miatt. Szerencsére még az elején tudtam orvost választani.
2017. febr. 3. 21:02
 12/16 anonim ***** válasza:

10es vagyok

Ez a protokoll.Osztályvezető akarata,hogy nehogy baj legyen (meg a bent fekvésért kapja a pénzt az osztály 😉 ,valamilyen indokkal fel kell tölteni a terhes patológiát).

A zárón az áll hogy terhesség monitorizálása céljából kerültem felvételre.

2017. febr. 3. 21:56
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
a dokid stilusa katasztrofa viszont a befektetéssel igaza van.a gyerekednek pedig meg kell értenie ezt hiszen hamarosan nagytesó lesz, és ennel sokkal nagyobb es nehezebb dolgok varnak ra, rugalmassag es tolerancia cimszo alatt :) es nem azert fektetnek be mert annyira sok a hely a korhazakban vagy mert a korhaz szorni akarja felesleges vizsgalatokra a penzt, habem mert orvosilag indokolt, 7 nap tulhordasnal mar barmi beuthet, teljesen normalis, nalunk is be kell protokoll szerinr fekufni 40+6 naposan. Fekudj be. Nekem is inditották, sajna nekem téraránytalanság miatt caaszar lett...de az oxival semmi baj nem volt, gyorsan erosodtek ugyana fajasok de cserebo gyorsan ki is tagultam...csak a babám fejkörméretén múlt, hogy nem lett meg a sima szules az inditashoz kepest 4 oran belul
2017. febr. 3. 23:08
 14/16 anonim ***** válasza:
Nálunk is császáros előzménnyel be kell feküdni 38 hetesen. itthon volt a fiam. Nagymama, nagypapa, apuka volt vele. Kedden feküdtem be, pénteken császároztak. Hétfőn már haza is mentünk. A pathológián többen voltak, akik 8-10 nappal hordták túl. Az egyiknek a befektetés éjszakáján beindult, délelőtt meglett a baba. A másik 12 nappal hordta túl, már kiírták indításra. A szülőszobán derült ki, hogy zöld a magzatvíz (előző este még semmi baj nem volt). Azonnal műtő. Szóval az a tuti, ha bent vagy. Az engedélyed nélkül nem fogják megindítani.
2017. febr. 4. 07:06
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem...Hát a doki kéne tudja h mi van! Ha nincs vészhelyzet akkor várd a fajasokkal, ha pedig úgy látja jónak h megfigyelések légy, akkor utaljon be!
2017. febr. 4. 15:29
 16/16 anonim ***** válasza:
Hogy inditották a szülséedet?
2022. márc. 18. 11:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!