34 hetesen naponta többször is van jóslófájásom. Ez vezethet koraszüléshez? Ilyenkor elkezd kinyílni a méhszáj?
Nekem már 30 hetesen voltak jóslóim, sajnos elkezdett nyilni a méhszájam is, ezért feküdnöm kellett. A dokim azt mondta, jó ha a 36. hétig kihúzzuk, de végül a kiirt időpont előtt 3 nappal született meg a kisfiam, szóval majdnem kibirtuk a 40. hétig.
Mindenképp szólj róla a dokidnak, de ne aggódj ez önmagában még nem jelenti, hogy koraszülésed lesz!
Köszi.
Hívjam fel emiatt a dokit, vagy amikor 11-én megyek, akkor is elég, ha szólok. Sosem végez belső vizsgálatot a doki itt, külföldön élek.
Mihamarabb szólj a dokidnak, a keményedés vezethet koraszüléshez, pláne jóslóval együtt nemjó hír gondolom.
Nekem gyógyszert kellett szedni 37 hét előtti keményedések miatt, de itt a kérdések-válaszok alapján tény hogy sokaknak van, nem szednek gyógyszert és mégsem lesz következménye. Az a biztos amit a dokid mond.
Köszi.
Holnap be kell mennem a kórházba egyébként is egy másik vizsgálatra, azt hiszem elballagok a szülészet felé is és megkérdezem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!