Most akkor szülünk vagy nem szülünk?
Sziasztok!
38+4 hetes Kismama vagyok, és tegnap este fekvő helyzetben éreztem valami furcsa dolgot, meg néztem és színtelen folyós vmi volt,a tisztaságit is meg a bugyimat is el áztatta, meg cseppent is a padlóra! Fájást nem éreztem csak nagyon enyhe nyomást a hasam alján! Bementünk a klinikára, ctg semmit nem mutatott csak jóslót max, uh n nem látott semmit, zárt méhszáj...
Adott a doki ilyen teszt papír csíkot, hogy ha ilyen lesz újra meg tudjam nézni, és azt mondta hogy ha zöld akkor az már magzat víz... bent nem szineződött el, most hajnalban viszont nekem zöldes lett, de ugyanúgy nem folyik folyamatosan, és csak kicsit érzem jobban a nyomást a hasam alján,plusz egy kis rózsaszín vmi is volt a WC ben meg a papíron is... nyák dugó pár napja ki jött két részletben (1.atlatszo,2.rozsaszin)
Pont az nap voltam vizsgálaton ott sem láttak nyomát sem a szülés közeledtét illetőleg... szerintetek?

Nekem ilyen volt a második szülésem. Annyira minimálisan folyt a magzatvíz, hogy nem vettem észre, a tisztasági felfogta. A 38 heti uh-n gyakorlatilag nem volt magzatvíz, már nem mehettem haza. Semmilyen egyéb jel nem volt, sem jósló, semmi. Nagyon nagy szerencsém van, hogy éppen mentem uh-ra, nem tudom, mi lett volna még napokig esetleg a lányommal (bár azt mondták, valószínűleg megindult volna a szülés).
Délután fél 1-kor mentem fel fájás nélkül a szülőszobára, fel 4-kor született.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!