Császár után alig 1 hetes vérzés?
Figyelt kérdés
6 napja volt a császármetszésem és már nem vérzek . 2-3 napig volt erős vérzésem , utána már csak ép hogy pár csepp barnás folyás . Mi a véleményetek ? Ez normális ?2017. jan. 31. 22:06
1/5 anonim válasza:
Szerintem normális, nekem sem volt sokáig. Előtte volt 2 hüvelyi szülésem amik után sokáig véreztem. A császárnál, ha belegondolsz, a baba kiemelése után a bezárás előtt áttörölnek, "kitisztítják" a méhet, sokkal kisebb mennyiség aminek távoznia kell.
2/5 anonim válasza:
Fogsz még vérezni. Engem 3 hete császároztak de nekem is volt olyan hogy kb 3 napig semmi utána megint véreztem. Jó is lenne ha csak 6 napig tartott volna.
3/5 anonim válasza:
Nekem is csak pár napig volt vérzés, aztán 3 nap szübet, majd megint vérzés ( de már csak kevés, barnás)
De ez kb 4 hétig volt így
4/5 anonim válasza:
Nekem természetes szülés után is ez volt... Azt hittem de jó megúsztam pár nappal. Hat persze h 1-2 nap után felerősödött és mint egy rossz menzesz olyan volt hetekig. Minden 2-3ik szoptatáskor meg még el is áztam. Ismerősöm körömben eddig egy embernek tudok olyat h 3ik héten mar el is állt neki a vérzés, többségében 4-6 hét volt.
5/5 anonim válasza:
Első császár után 7hétig véreztem, először erősen,majd egyre gyengébben,végül csak foltok voltak. Második császárnál 1 hétig véreztem,kb 4 napig volt nagyon erős,majd lassan elmúlt. Utána nem is jelentkezett újra,csak hónapokkal később. Minden ember más,minden szülés más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!