Ki hogy szülte meg a placentat?
Figyelt kérdés
Elso szulesem lesz termeszetes szulesre keszulunk eddig. A mehlepeny mennyi ido meg megszuletik?rogton kijon a baba utan?mi van ha nem?2017. jan. 30. 17:09
11/19 anonim válasza:
Nekem is ket gyerekem van es en sem tudom hogy volt :D Egyaltalan nem is vettem eszre mikor kijott/kiszedtek. A babammal voltam elfoglalva, minden mas megszunt akkor :)
12/19 A kérdező kommentje:
Eddig csak a szulestol feltem mostmar ettol is. Olvastam hogy masok irtak hogy ki rantottatak belole ès hogy jobban fajt mint a szules na amikor ezt meg lattam ès 5 het mulva szulok
2017. jan. 30. 19:54
13/19 anonim válasza:
Hát én még senkitől nem hallottam, hogy ez fájt volna. Nekem sem fájt egyik sem (2x szültem).
14/19 anonim válasza:
Baba rajtam feküdt őt puszilgattam.Utólag gondolkodtam h ezidő alatt a dokim nyomkodta a hasam a szülésznő meg a lábaim közt matatott.Akkor nem létezett már más csak ő 😍
15/19 anonim válasza:
A csemete benne volt, úgy született .
16/19 anonim válasza:
Belőlem szép lassan kihúzta az orvos, nem volt fájás közben, nem is kellett nyomnom.
17/19 anonim válasza:
az elsőnél még emlékszem, hogy a szülésznő finoman kihúzta, persze nem fájt, az előzményekhez képest semmi se volt, kb akkortájt, amikor elvitték rólam a picit a köldökzsinőr elvágás után megvizsgálni, megtörölni. A másodiknál fogalmam sincs,mikor volt :)) Sőt, később jöttem rá, hogy arra sem emlékszem, mikor vágta el a köldökzsinórt a férjem :( Lehet hogy volt egy kis fekete lyuk a történetben
18/19 anonim válasza:
Nem értem, mit paráztatod magad, amikor itt mindenki azt írta, hogy nem fájt. Én pl. egyik alkalommal sem éreztem. A második gyereknél egy nagyon gyenge "fájást" még éreztem, eleve már ez semmiség volt, de azt meg egyáltalán nem is vettem észre, hogy kicsúszik a méhlepény. Az első szülésemnél még ennyi se volt, mielőtt felvittek volna az osztályra, akkor kérdeztem, hogy a méhlepény nem is jött ki? És akkor mondták, hogy dehogynem, már rég.
19/19 anonim válasza:
Rajtam feküdt a kislányom mikor a doki mondta, hogy nyomjak egyet. Nem éreztem semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!