Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » A Baross utcai klinikára mit...

A Baross utcai klinikára mit kell vinni a babának?

Figyelt kérdés
2008. okt. 9. 19:19
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ruhát nem muszály mert adnak korházit,csak azt vidd amiben hazahozzátok..Vigyél pelenkát textilt és eldobhatót egyaránt ,cumi-cumisüveg(igényeid szerint).
2008. okt. 9. 20:24
 2/5 anonim ***** válasza:
6 hónapja pedig igenis kellett body minden napra, josszúujjú.
2008. okt. 11. 12:57
 3/5 anonim ***** válasza:
én 2 hónapja szültem ott feleslegesen vittem be neki ruhát,huzták a szájukat mikor fürdés elött odaadtuk......
2008. okt. 13. 10:59
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Én ugyan 2007 elején szültem ott a kisfiamat, de akkor csak pelust kellett vinni, mind eldobhatót, mind textilt, a higiénia miatt. Igaz kaptok majd bent egy kezdőcsomagot is, amiben lesz pár darab és popsitörlő is. Ruhát nem kellett csak a hazahozatalhoz. Bent létetek alatt kis bodyban-ingecskében lesz és pólyában. Ami szerintem nagyon jó dolog, jobb, mint a rugi az elején. Olyan csöppek, hogy ez még nekik és Neked is biztonságot nyújt. Majd otthon ráérsz rugiba öltöztetni. Habááááár! Én miután hazamentünk is én használtam pólyát.

1,Apuka is biztonságosabbnak tartotta a babus felvételénél.

2,Alvásnál a szép, formás buksi kialakulása miatt pólyástól oldalán fekvő helyzetben tettem a kiságyba a kisfiamat, egyik alvásnál jobbról, következőnél balról.

Kb 3 - 4 hétig. Aztán már csak hason volt hajlandó aludni. A babakocsiban is úgy tudott jót alukálni. Mind a mai napig így alszik, pedig már 20 hónapos. Szerintem nem is rossz, mert előbb kezdte emelni a fejét, erősödött a nyaka, a nyaki - háti izmai és hamarabb tartotta magát a karomban is ügyesen. :-)

Ja! Még cumit és cumisüveget ajánlok vinni, mert nekem nem volt tejcsim, így hozzátáplálást kaptunk, ami egy barna üveg a tetején cuminak egy gumiujj szerű cumival. A teát vagy vizet is így adták a csöppségeknek. :-(

Esetleg még mellszívót is ajánlatos vinni.

Mikor mehet apuka Értetek, akkor vigye be az előre összekészített babahordozót body-t, rugit, sapit, overált vagy plédet, és amit jónak tartasz. Ilyenkor nem árt egy textil pelust a baba elé tenni a hordozóra, de ahogy gondolod. Amibe Neked kell majd felöltöztetni. Bent létetek alatt a fürdést és öltöztetést is elvégzik a csecsemősök.

Remélem tudtam segíteni.

2008. okt. 14. 09:51
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2008. okt. 14. 17:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!