Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mikor kezd el hatni a homoepát...

Vancka02 kérdése:

Mikor kezd el hatni a homoepátiás gyogyszer?

Figyelt kérdés

37hetes vagyok,csütörtökön voltam ctg-n es megvizsgált a doki és aszt mondta ,hogy apszolult nem tagultam ...akkor mar 4napja szedttem az caulophyllum thalictroides 9ch-t

De viszont most 2napja kicsit faj a hasam lehet hogy kezdek tagulni? Es a hasam nagyon lent van... ha lepcsőzök bekemenykedig es kicsit szur...elég faradt is vagyok mostanaban és eddig hányingremsem volt de mar van ...lehet ebből szülés is lehet? Feb9re vagyok ki irva

#Babocaa
2017. jan. 29. 15:18
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Hm hát mindegy ...szedem ezeket a bogyokat asztán meglátom veszteni nem vesztek vele :) ..szülés az igy igy úgy is fájni fog ezen meg a homeopátiás gyogyszersem segithet :D szoval igy vagy ugy kikell birnom :D en felkészültem ...első babám lesz ^^...am igen feb9de lehet h hamarabb jön mostanaban van hogy bekemenykedik a hasam vagy van h fáj is ..bár ez mé nem jelentheti hogy már jönni fog :D de én nem bánnám ^^
2017. jan. 29. 18:07
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
37hetesen miért is kellene már nyílnia a méhszájnak?
2017. jan. 29. 18:14
 13/19 A kérdező kommentje:
Hát nemtudom ...gondoltam h a bogyok miatt tagulhatok ...mivel h van aki nem szed semmit és ebben az időben már tágulnak
2017. jan. 30. 00:34
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

12es vagyok

40+2 elfolyt a magzatvíz,rá pár órára 5 Perces fájásaim lettek.A kórházba teljesen zárt méhszájjal érkeztem.Aztán pikk-pakk kitágultam.

Nem kell már előtte nyílni,nem kell beszedni minden hülyeséget.Majd jön ha akar.

2017. jan. 30. 10:17
 15/19 anonim ***** válasza:
Nem kell 37 még tágulni, bőven ráér akkor ha megindul a szülés. Amúgy is még korai. Ha már túl lennél a 40 héten még megérteném, hogy siettetni akarod, de így nem. Ráérsz még, majd jön ha akar.
2017. jan. 30. 12:05
 16/19 anonim ***** válasza:

1. Ezek nem jók semmire, hülyeség az egész.

2. Neked még sehová nem kell tágulnod, pláne nem kell siettetni.

Tavaly ilyenkor (február 10-én szültem) még totál zárt voltam, sőt, 9-én voltam dokinál, mondtam neki, hogy szerintem a héten már meglesz a baba, ő meg mondta, hogy még biztos nem, mert még picit sem nyitott a méhszáj. Aznap este elfolyt a magzatív, a kórházba érve mondták, hogy sokáig fog tartani, mert épp csak egy kisujjhegynyire nyíltam még ki. 10-én hajnali fél 6-kor már a kezemben volt a fiam :D

Teszem hozzá, második gyerek, és azt mondják, minél többedik, annál előbb kezd nyílni a méhszáj. Mégis tök sokáig zárt volt teljesen.

Úgyhogy nyugi, és ne siettess semmit, majd tudja a babád, hogy mikor lesz itt az ideje kijönni, és tudja a tested is, hogy mi a dolga, tök felesleges belepiszkálni. Mondjuk homeopátiával amúgy sincs értelme, mert humbug az egész.

2017. jan. 30. 13:21
 17/19 A kérdező kommentje:
Hát én úgy vagyok vele ,hogy egy probát megér ...sokan mondták hogy bevált ...viszont a babát már nagyon várom ...sőt nem birom már kivárni :( már ezen a heten 38at tőltöm ...tudom már nincs is olyan sok hátra de nembirok már várni :(
2017. jan. 30. 16:25
 18/19 anonim ***** válasza:

Pedig nem kellene siettetni. Elég szomorú, hogy ilyen türelmetlen vagy. Az meg hogy elkezd nyílni a méhszáj, nem jelent semmit. Nekem a szülés megindulásáig zárt volt, mégis 39, illetve 38 hétre születtek a gyerekeim. Barátnőmnek már kezdett nyílni 38 hét körül, mégis betöltött 40 hét után szült.

Türelem! Már nincs sok hátra ígyse úgyse.

2017. jan. 30. 17:35
 19/19 anonim ***** válasza:

>>Hát nemtudom ...gondoltam h a bogyok miatt tagulhatok<<

Kizárt dolog. Bármi mástól inkább, mint a homeopátiától. Cukorgolyócsával felitatott desztillált víz. Az égvilágon semmit nem tartalmaz. Hatóanyagot se. Semmit nem okoz, és semmit nem gyógyít. Bizonyítottan hatástalan.

>>Hát én úgy vagyok vele ,hogy egy probát megér<<

Ha ilyen sok kidobni való pénzed van…

>>...sokan mondták hogy bevált ...<<

Azt is sokan mondták, hogy UFÓt láttak, meg állítólag azt is, hogy valaki feltámadt. Az egyéni beszámoló nem mérvadó, az anekdota semmit sem igazol az égvilágon.

2017. aug. 6. 15:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!