A has fal mindekepp szetnyilik terhesseg alatt?
Nem, a többségnek nem nyílik szét.
Nekem mondjuk igen (160 alatti vagyok és a baba nagy volt hozzám képest, 3500) és 1,5 év után is kiáll felül emiatt, lehet, műteni kell.
Képalkotó vizsgálatokkal lehetne látni, de mivel nem életbevágó, senki nem fogja vállalni. A szülés után úgyis kiderül.
Aki alacsony és aránylag nagy hasa van, hajlamosabb rá, a magasabbak kevésbé.
Nekem is szétnyílt (műtéttel rendbetették), de alacsony is vagyok, 155 cm.
Nekem egy kicsit elkezdett szétválni, de még a terhesség alatt észrevettem, akkor találtam ezt az oldalt:
Itt van videón néhány nagyon egyszerű gyakorlat, ami már tehesség alatt is végezhető, ezeket csináltam, és folytattam a szülés után is. Szülés után egy hónappal már rám jött a régi nadrágom, pár hónappal később pedig egész jól visszajött a hasizmom is, és amennyire meg tudom állapítani, eltűnt a rés.
Terhesen ezzel ne foglalkozz. A maradandóságot úgyis egy év után mondják ki, műtét is akkor lehet (kivéve a sérvet,az sürgőssé teszi)
Ha nem helyeznek be hálót, hanem csak összevarrják középen, akkor nyugodtan kihordható még akármennyi terhesség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!