Ha véletlenül császárosan szülök akkor érzéstelenítenek vagy hogy csinálják?
Epidurális érzéstelenítést kapsz, keress rá googlén.
Tudok egy nőről akinek beadták de közben a baba annyira rossz állapotba került hogy nem tudták megvárni míg teljesen kifejti hatását az érzéstelenítő. De ez nem egy szokványos szüléstörténet, minden rendben lesz ha mégis császáros leszel. Sok volt osztálytársam szült így, hárman ikreket. Nem volt gond.
4!
Egyáltalán nem biztos, hogy érzéstelenítést kap. Ha sürgősségi császár, akkor nagy többségben altatasban végzik, mivel az a gyorsabb
Agyatkanka!
A kérdés : "Ha véletlenül császárosan szülök akkor érzéstelenítenek vagy hogy csinálják?"
Erre a válasz nem az epiduralis érzéstelenítés, hanem a vagy az, vagy altatás.
Es igy kommunilalnak egymassal felnott nok.... nezzetek magatokba es melysegesen szegyenkezzetek, utolso ketto.
Valamilyen modon erzestelenitenek, az biztos, anelkul nem vagnak fel. Kirivo esetben altatas, ezt a doki ott es akkor donti el.
8!
Te talán szó nélkül hagyod, ha valaki bunkozik veled? Én nem. " Amilyen az adjon Isten, olyan a fogadj Isten."
Bírom ezeket a vitákat!!! :D "Okoska" "Agyatlanka"
Hozzá akartam szólni én is, de látom, a lényeg fent van. Vagy epidurázs, vagy altatás, helyzettől függ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!