2017 júliusában szülő kismamák?
Hogy érzitek magatokat?
Hány évesek vagytok, hányadik gyerek lesz?
Vásároltatok már valamit a kis babónak?
Nemét tudjátok már?
Beszélgessünk, osszuk meg egymással tapasztalatainkat! :)
14hkm
fáradt vagyok már nagyon
26 vagyok első gyerek
mindene megvan már kb újév óta, tegnapra voltam kiírva vele, de jól érzi magát a meleg pocakban :)
és persze kisfiú lesz.
Kedves Kismamák!
A felén mar túl is vagyunk, en lassan a 26. hétbe lépek. Nagyon sokat mocorog a kis pocaklakóm <3
Nemsokára megyunk babamozizni, aztán nekikezdünk a bevásárlásnak.
Eddig úgy néz ki kicsi fiú van a pocimban.
Mi a helyzet veletek? :)
Nagyon szalad az idő :) Olyan, mintha tegnap teszteltem volna, most meg már nem látom a nunimat a hasamtól :D
Én szuperül vagyok, csak néha a derekam fájdogál és a légszomj elég zavaró, de más "tünetem" nincs. Ide a gyakorira már nem nagyon járok, teljesen átszoktam a facebookos nyári babás csoportba, amit nagyon szeretek. :)
Hasonlóak a "kilátások" nálam is :)
nekem most mar hetek óta éjszakánként nagyon faj a szemeremcsontom... alig tudok néha megfordulni az ágyban, es hat sajnos a derekam is egyre többet fajdogal.
21-es vagyok, én 27 hetes és kislányt várok. Nekem most nincs semmi bajom. Bár már elég nagy a hasam és néha kényelmetlen pl hajolni nehezebb vagy a fiamat emelni.
Én is szeretem a FB-os csoportot, bár én ide is sokszor felnézek.
Nekem nincs FB-om, úgyhogy én megpróbálok itt nézelődni es infókat gyűjteni.
Örülök neki, hogy össze tudtunk itt is találkozni nyári kisbabások :)
Jó néhány hete azon agyalok már, hogy miben hozzuk haza a kismanót, ha tenyleg annyira meleg nyár lesz mint ahogy ígérik. Nektek esetleg mar megvan vagy kigondoltátok miben viszitek haza a babát?
Lassan célegyenesben vagyunk, hogy érzitek magatokat?
Nekem egyre nehezebb megy a házimunka, bevásárlás, stb... ti hogy vagytok ezzel?
Beértünk szinte a finish-be :)
Izgultok mar a szülés miatt? Vannak jóslóitok?
36+6 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!