Szules utan egy evvel is huvelyszarazsag? Van masnak is ilyen gondja?
Figyelt kérdés
A gatamnal a huvelybemenetnel amikor kicsit hevesebb a ferjem elszakad a gat bore ami elegge faj es utana a szexnek is vegeszakad.
Hiaba hasznalunk durex sikositot semmit nem hasznal. Na a masik meg, higy ha jo alaposan bevagyunk sikositozva, akkor en joforman semmit nem erzek.
Ha elmegyek a dokihoz tebe alapon akkor a keresemre irhat beutalot hormonvizsgalatra? Noi nemi hormon vizsgalatra?
Vagy mindenkepp magandokihoz kell mennem?
2017. jan. 15. 16:25
1/2 anonim válasza:
Én is egy éve szültem és nagyon száraz vagyok, minden alkalommal kell sikosító. Sajnos így nem az igazi... Gátfájdalmam is van, sokáig gyógyult a gátsebem és érzékeny maradt a gátam. Voltam nőgyógyásznál, megvizsgált, de csak annyit tudott megállapítani, hogy a gátseb teljesen begyógyult, nincs semmi elváltozás, ami gondot okozna. A hormonjaim is rendben vannak, a szárazság ellen egyedül a sikosító hat, de lehet, idővel javul a helyzet.
2/2 A kérdező kommentje:
Szia! Koszi a valaszt!
Voltal hormonvizsgalaton?
A szarazsagra a Bartoline sikositot ajanlottak, en azt ki fogom probalni.
Nekem a szam korul vannak pattanasok is ami miatt hormonzavarra gondolok.
Csak azt nem tudom, hogy tebe alapon elvegzik e verveteles hormonvizsgalatot?
2017. jan. 16. 12:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!