Szombatra vagyok kiirva és ma reggel volt egy kis vérzésem, de abba is maradt. Várható hogy holnap beindul a szülés?
Figyelt kérdés
2008. okt. 8. 20:21
1/5 anonim válasza:
Szia!
Szerintem elkezdetél tágulni, nem biztos, hogy megszülsz holnap, de nem lehet tudni, készülj össze, ha esetleg este menni kell, akkor útra készen állj!
Én májusban péntek reggel észleltem vérzést és hétfő hajnali 2 óra 20 percre született meg a lányom!
Sok sikert, és mielőbbi könnyű szülést kíván neked 4 és fél hónapos anyuka!
2/5 anonim válasza:
Várható, én péntek reggel kezdtem el vérezni és szombat délben született meg a babám (4 hete).
Könnyű szülést neked!!! :)
3/5 anonim válasza:
hat elofordul en pl hetfon delutan kezdtem el verezni es majd csak szombat reggel fel 6 kor szultetett meg a lanyom,ja es mindennap volt addig egy kis verzes aztan elmult! sok sikert es konnyu szulest kivanok neked!
4/5 anonim válasza:
Szia!
Ilynkor már bármi lehet. Én reggel 7 kor kezdtem vérezni, és 11.35-re már megszületett a kisfiam.
Judy
5/5 anonim válasza:
szombat van :) naaaa? Egyben vagy még, Kismami?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!