Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Segicseg! Mi ez? Mar vajudok?...

Segicseg! Mi ez? Mar vajudok? Szornyen fajdalmas

Figyelt kérdés
valami rozsaszines pirosos valami folyik es szornyen faj a derekam meg a hasam alja.vajudok?
2010. máj. 5. 12:02
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
hat igen azok bizony szulesi fajdalmak voltak.csutortok hajnali 3 ora 20 perckor szuletet meg a kislanyom 3200-al egeseges,szep.mindent ugy csinaltam ahogy a babaaszony mondta igy eleg konyen szultem gatmecesel.nagyon sokat segitetek.koszonom nektek
2010. máj. 12. 05:59
 12/16 anonim ***** válasza:

Szia, az a régi 12.35-ös vagyok. Szívből gratulálok!!! Az élet ajándéka egy édes kisbaba! És örülök annak is, hogy megosztottad velünk a szülésed közeledtét. Az pedig külön öröm, hogy könnyű szülésed volt.

Minden jót Nektek, vigyázzatok magatokra! :)

Nekem még 4 hetem van, igaz nekem programozott császárom lesz. És mi is kislányt várunk :)

2010. máj. 12. 07:44
 13/16 anonim ***** válasza:
nagyon gratulálok és jó egészséget kívánok mindannyiotoknak!
2010. máj. 12. 08:11
 14/16 anonim ***** válasza:

De jó, hogy visszaszóltál!

Hatalmas gratula, és sok boldogsagot a pindurnak ezen a vilagon!!!!! :-)

2010. máj. 12. 10:13
 15/16 A kérdező kommentje:
kedves 7:44-es nagyon szepen koszonom es kellemes babavarast tovabra is.azert csaszaral sem ojan jo.gyors gyogyulast kivanok neked es gratula a kislanyhoz.mindenkinek koszonok mindent
2010. máj. 12. 11:10
 16/16 anonim ***** válasza:

07.44-es vagyok és köszönöm :) Voltam a napokban szülőszoba látogatáson, így kicsit könnyebben indulok majd neki a szülésnek, sajnos alapból nagyon félős és ájulós vagyok... De úgyis mindenki túléli :)))

Vigyázzatok magatokra!

2010. máj. 16. 16:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!