Huvelyi szulesnel adnak infuziot? Ugye nem fog logni semmi fele branul belolem szules kozben? Edat se akarok (egyelore)
Az első szülésnél öt éve kaptam branült, kaptam rajta sima cukros oldatot aztán kellett oxitocin is.
Két hete szültem a második gyerekem ugyanott, nem kaptam semmit, branült sem.
Szekesfehérváron szültem 2x 2010 után, és semmit nem kaptam, se injekciót, se infúziót.
Ettem, ittam, vajúdtam.
Ja, bocs, gátvarrásnál kaptam érzéstelenítőt.
Szia!
Igen, engedik, de kérdés, hogy te bírsz-e enni??? Mert én voltam olyan balga és 2dl narancslével indultam neki reggel a szülésnek, úgy hogy este 7 után már nem ettem. Du-n 4kor lett meg a fiam. Addig majd éhen pusztultam már du-n, mégis olyan hányingerem volt, h kértem a tálcát, mert úgy éreztem menten visszajön a nem tudom mi, mivel semmit nem ettem már. És ha még az infúziot se kaptam volna, tuti nem bírom ki a végéig, mert hiába vittem a vizet, én azt se bírtam inni. Semmi nem ment.
Sose hittem el, mendemondának tartottam, hogy a legerősebb 1-2 perces fájások között be lehet aludni... Hát nekem az egyetlen emlékem, hogy de bizony, elaludtam és szendvicsestálcával álmodtam... Ez annyira fura volt, mikor felébredtem el is mosolyodtam egy fél pillanatra, mert rájöttem, h fájás miatt ébredtem fel... Többször bebólintottam, de csak ez maradt meg.
Ám nem csak ez, de szerintem egy csomó más is ki fog neked esni, annyira nem leszel képben. Én se kaptam epidurált, pedig azt mondják segít, hogy ne fáradj teljesen el mire jön a kitolási szakasz. Én totál elfáradtam, nem is tudtam rendesen nyomni, uh én olyan fejjel jöttem ki, hogy megijedtem saját magamtól... Aztán mondták, hogy na ez azért van, mert nem jól nyomtam, nem lent, hanem fent :)
Könnyű szülést!
Háromszor szultem vidéki megyeszékhelyen. Egyszer sem volt branül, meg infuzio szülés közben.
Kérdezd meg nyugodtan a kórházat, mi a protokoll. Nem fognak semmit szólni, szerintem ez természetes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!