Mennyivel nagyobb hálóinget és bugyit vegyek (szülésre)? Nálatok hogy volt?
Figyelt kérdés
S-M-es a mértem (ha nem vagyok terhes).
Kínaiban szeretnék majd mama bugyit és gombolós hálóinget venni.
(Emiatt a rövid idő miatt nem drága üzletekben szeretném beszerezni.)
A második trimeszterben vagyok, nem nagyon tudom elképzelni mekkora leszek, mennyivel leszek nagyobb a kezdő méretemhez képest. :)
2017. jan. 11. 08:02
11/11 anonim válasza:
Én alapból L méretű voltam Uh L-XL méretű de hasleszoritos bogyókat vettem. Marha jók voltak de vigyázz m nem mindegyik jó. Kérdését vettem de az egyik 2xl-és és rám se jött, szorított és kényelmetlen vilt, míg a másik alom volt. Nyúlt, nagy betét is jó volt és a hasam is fogta! Nekem ez vált be. Lidl-be vettem hipster bugyit, gondolva h a sloggi marha kényelmes volt hipsterben a terhesség alatt, de marhan melle fogtam, mivel nagyon kicsik az L-és méretűek. Azóta itthon is meg a hipstereket hordom csak a sloggit, a legjobbak szerintem 🙂4 hete szültem. De hogy kinek mi jön végül be, nem tudom. Haloingbe meg legombolos szoptatósat vegyél Sztem. Nálunk mondtak h a fel húzós módszer nem jó mert nagy a fertőzés veszély. De ez is Valszeg kórház függő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!