Ciki bőrönddel menni a kórházba? Tudom, hogy fura kérdés, de nem tudom eldönteni, hogy vegyek egy sporttáskát vagy jó az itthoni bőrönd is? Ti mivel mentetek?
Szia! Az én kórházamban két csomagot kérnek,egyikbe a szülőszobai,másikba az osztályos kelengyét. Én már több mint egy hónapja bepakoltam a kórházi cuccot egy jó nagy sporttáskába,de mostanában,ahogy járok ctg-re,látom hogy mindenki bőrönddel közlekedik. Úgyhogy tegnap én is szépen mindent átpakoltam egy nagy bőröndbe...
Szép szülést és jó babázást!
39 hetes
szia,
én is 34hetes vagyok, és nemrég volt szülinapom- kaptam egy jóóóónagy bőröndöt- na azzal fogok menni a kórházba. Az előző babámmal csak egy kisebb bőröndöm volt-totál tele lett a köntösömme.! :-) és még egy sporttáska- és még külön egy hátizsák, amibe a szülőszobás cuccot vittem.
De mire mentünk haza, tényleg még ez a cók-mók is megduplázódott, a férjem vagy háromszor fordult a kocsiig meg vissza- és ebben még a gyerek benne sem volt! :-D
mivel vinni kell a babának pelenkát, popitörlőt, textilpelenka, stb.stb... ezzel már tele lesz a háromnegyede bőrönd. És akkor még a betétek, és hálóingek... és a többi cucc, ami kell. Szóval kelleni fog a nagy koffer - és az ágy alatt tényleg elfér.
könnyű szülést kivánok magunknak! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!