Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Van még valaki elsejére kiírva?

Van még valaki elsejére kiírva?

Figyelt kérdés
Vagy akörülre :) Hogy vagytok? Mit éreztek? Nektek is lassabban telnek ezek a napok mint az előző 9 hónap vagy csak én vagyok ennyire türelmetlen?
2016. dec. 30. 15:03
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagyok terhes,de sok boldogságot a kicsihez! :)
2016. dec. 30. 15:37
 2/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, aranyos vagy :)
2016. dec. 30. 17:55
 3/10 anonim ***** válasza:

Én január 9-re vagyok kiírva.

Alapjában véve egész jól vagyok csak már elég volt a terhességből, nagy hasamból, szeretném már látni és kezemben tartani a kislányomat.

Enyhe mensis érzéseim szoktak lenni, néha derékfájás is, de nem vészes.

A nyákdugóm úgy vettem észre távozgatni kezdett.

Kb. ennyi. Én örülnék ha 1-én születne meg a babám.

És te kérdező mit érzel, miket tapasztalsz?

2016. dec. 30. 19:40
 4/10 A kérdező kommentje:
Én abszolút nem érzek semmit, semmi előjel. Akkor már neked sincs sok hátra, könnyű szülést! :)
2016. dec. 31. 00:02
 5/10 anonim ***** válasza:

Köszi, neked is könnyű szülést!

Ha megvan a baba írd meg majd! :)

2016. dec. 31. 10:07
 6/10 anonim ***** válasza:

Nálunk késik a baba (első), már egy hetet is talán, nagyon lassan vánszorog az idő, már én is hetekkel a kiírt időpont előtt készültem lelkileg a szülésre, ez a túlhordás meg még türelmetlenebbé tesz!

Próbálom túlvészelni a napokat, újabban pl. meditálok. Ha van valami félelmem vagy egyéb gát, ami miatt nem jön a kisbaba, akkor azt próbálom elengedni, gyógyítani magam, csak egyszerű vizualizációval. Ez nekem segít egy kicsit, persze ehhez kell egy ilyen fajta érdeklődés... Vagy testmozgás, egy kis séta is segíthet ,habár akinek nem az első babája, gondolom eleget mozog a gyermekével! :)

Kitartást és könnyű szülést nektek!

2017. jan. 1. 20:45
 7/10 anonim ***** válasza:
Előző válaszoló vagyok. Még hozzátenném, hogy nem érzek semmilyen fájást, vagy egyéb közelgő szülésre utaló jelet, annyi van, hogy az orvos szerint már behelyezkedett a baba feje, a méhszáj vékonyodott valamennyit....
2017. jan. 1. 20:49
 8/10 anonim ***** válasza:
Írj,ha megvan a baba! :)
2017. jan. 1. 21:26
 9/10 A kérdező kommentje:

Sziasztok, köszönöm szépen a válaszokat, érdeklődést, boldog újévet mindenkinek :)

2017. 01. 01.-én éjjel 02:46-kor megszületett Kamilla baba 3710 grammal és 51 centivel. Ma jöttünk haza, minden rendben ment, rendben vagyunk mindketten :) Szombat délután négykor kezdődtek az első fájások, 11-re már kórházban voltunk. Életem legszebb szilvesztere volt :)

2017. jan. 4. 15:46
 10/10 anonim ***** válasza:

Gratulálok kérdező! :)

Akkor a te babád pontos volt!

Meglátjuk az enyém milyen lesz, remélem nem kell majd indítani...még van 4-5 napom hogy pontosan legyen, de jobb lenne ha hamarabb kibújna.

2017. jan. 4. 19:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!