Hogy pakoljak be a kórházba?
En 3 taskat pakoltam.
Legkissebbe csak egy halloing,tusfurdo,wc papir,viz,papucs,nem tul nagy torolkozo,betet,eldobhato bugyi volt.ez volt amit vittem szulni.(lehet volt benne mas is,nem emlekszem)
Aztan volt egy masik amiben a picinek pakoltam a cuccait,es egy nagy amibe a korhazi napokra raktam a tobbi cuccom.
Nekem vegul befekvos volt 2 szer,meg egyszer program csaszar,de igy is csak a kis pakkot vittem az elso kettonel a szobabol a szuloszobaba.(a tobbit a noverek atvittek a masik szobaba mire "vegeztunk")
Amugy ugy lett volna,ha beindul a szules akkor csak a kicsit vittuk volna fel,a masik kettot apa hozta hozta volna szules utan fel a kocsibol.
Én 2 táskát vittem. A bőröndben az én cuccom meg a babáé, ezt ugye a gyerekágyas osztályra. A szülőszobára meg a kézi táskámat vittem fel, ahol én szültem ott fent nem lehet zuhanyozni, így csak, vizet, csokit, zsepit, kis törölközőt,meg a papírjaimat tettem bele.
De ha neked jó, akkor vihetsz hármat is, külön a baba dolgait is. Az egyik szobatársam 5 táskát hozott, még párna is volt nála, szóval ahogy neked jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!