SOTE 2 egy ágyas szoba?
Figyelt kérdés
Ha a SOTE 2ben fogok szülni, és egy ágyas szobát szeretnék (természetesen ha épp van szabad) akkor az hogy működik? Kinek kell szólnom és mikor? Nincs fogadott orvosom. Mindent szeretnék tudni ami ott történik bejöhet-e apuka és a látogatók, stb. Köszönöm Szépen!2016. dec. 17. 12:04
1/5 anonim válasza:
Hát ugye azoké az elsőbbség akiknek van fogadott orvosuk, általában nekik jut az alapítványi szoba. Bent meg mikor bevisznek szülni akkor jelezd mikor felveszik az adataidat. 10 ezer/éj, és minimális az esély hogy sikerüljön bekerülni fogadott doki nélkül.
2/5 A kérdező kommentje:
Hát ezt most nagyon szomorúan hallom :(
2016. dec. 17. 12:50
3/5 anonim válasza:
Szülésznőnek szólj, ha van szabad szoba, biztos megkapod. Érkezési sorrend van, nem számít, hogy van-e fogadott dokid sztem.
Egyébként elég szar szobák, nem is a gyerekágyas osztályon van, hanem a nőgyógyászaton, fürdőszobán osztozni kell a szomszéddal. Egyetlen előnye, hogy bejöhet bárki, éjszakára nem, csak nappal. Illetve, hogy egyedül vagy, de az lehet hátrány is. Én unatkoztam egyedül
4/5 anonim válasza:
De számít van-r fogadott dokid, mert van kb három szoba, tegyük fel mind szabad de vajúdnak lent öten, ebből kettőnek van dokija és szeretnék az egy ágyast, így ők megkapják, a maradékot pedig aki előbb szül. Bennfentestől tudom. A fogadott dokisok mindenben előnyt élveznek.
5/5 A kérdező kommentje:
Akkor hátha szerencsém lesz :) Azért szeretnék egy ágyas szobát, hogy apuka velünk lehessen a látogatási időben, nővérem ott szült és csak ő mehetett ki, a picit ugye csak az ablak elé tolhatta
2016. dec. 17. 13:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!