Valaki szült vagy fogszülni mostanában Németországban? Többi lent
Szia ! 4 hónapja szültem itt Stuttgartban . Nekem programozott császármetszésem volt így négy napot voltunk bent. De aki természetes úton szül az 2-3 nap múlva mehet haza ha minden rendben . Az anyakönyveztetést a kórházban csinálták ott meg is kapod. Személyi , nemet lakcím bejelentő , házassági , anyakönyvi kivonat kellett valamint annyi hogy a vallás is bele kerül az anyakönyvi kivonatba . Automatikusan nemet állampolgár lesz a gyerek , a magyart ugy kell otthon kérvényezni. Terhesség alatti juttatásról nem tudok semmit . Szülésznőt a saját nőgyógyászod fog ajánlani akihez praxisba jársz . Ezenkívül kell tőle egy beutaló abba a kórházba ahol szülni szeretnél . Kiválaszthatod hogy szeretnél szülni ( vízben , természetesen , császárral , kérsz e epidurális érzéstelenítést stb . ) .
Én is gyűlölöm a kórházat de itt egész jól éreztem magam . :)
Boldog bavavarast könnyű szülést ✌
Szia. Pár hónapja szültem itt Németországban. Ha bármi kérdésed van írj privátban ;) szivesen segítek :)
( Ja és nem lesz automatikusan német állampolgár, csak ha te vagy a férjed német állampolgárok vagytok.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!