Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Sajnos programozott csaszarral...

Sajnos programozott csaszarral fogok szulni, felek tole. Mit csinaljak mutet utan?

Figyelt kérdés
...vagy inkabb mit ne? Az orvosom ma kozolte (32. het) hogy egy elore megbeszelt idopontban elinditja a szulest es megcsaszaroz. En tul kicsi vagyok, a babam pedig tul nagy az en test aranyahoz. Korulottem kb. mindenki igy szult es annyit szenvedtek mutet utan a sebbel. Felek a fajdalomtol :( Inkabb szulnek termeszetes uton. Milyen praktikak segitettek nektek? Hogy mozogtatok? A ferjetek miben tudott segiteni? Koszonom.
2016. dec. 11. 14:12
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
51%
Nekem 2 progis császárom volt. Akiket császároztak nálunk, hamarabb felépültek, mint akik szültek. 3 nap után, mikor hazamentem, semmi gond nem volt. Óvatosabb voltam, de nem esett nehezemre semmi. Aki elengedi magát az sima szülésnél is szenved sokáig. Mi a hasunkat fájlaltuk, akik szültek pedig odalent óvatoskodtak.
2016. dec. 11. 19:09
 12/20 anonim ***** válasza:
Én sem azt mondom, hogy az orvos tudta előre! De, ha nem kezd el variálni, hogy márpedig őt nem császározza meg és hallgatott volna az orvorsa, akkor nem történt volna ez. Ez egy szerencsétlen véletlen tragédia volt.
2016. dec. 11. 19:27
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
nekem mondhatni 'álomcsászárom' volt. Általában akiknek horrorsztori jut, az mind sürgősségi császár. Neked programozott lesz, szóval nem sok esély van, hogy bármi baj legyen. Ha nem hagyod el magad, nem fekszel naphosszat, 1-2 hét alatt mint ha mi sem történt volna. Nekem kifejezetten rossz és fájdalmas egy nap sem volt. Műtét után közvetlen úgyis megy infúzióban a fájdalomcsillapító és utána is adnak, ha kérsz. Szóval ne parázz rá, minden rendben lesz!
2016. dec. 11. 20:33
 14/20 anonim ***** válasza:
46%
Szerintem orulj neki. Nekem surgossegi csaszarom volt, megvaltas volt mikor megkaptam az erzestelenitot. Lattam a termeszetesen szult anyukak, hogy mentek, en a negyedik napon futottam a lepcson. :D az elso felkeles volt nehez, meg mikor ramjott a tusszentes, na azt nagyon probaltam elkerulni :) a mozgas, felkeles utan mindig nehezebb volt par percig, de utana siman mentem. Egy negativum volt az a fejfajas, de osszessegeben barmikor inkabb a csaszart valasztanam.
2016. dec. 11. 23:32
 15/20 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszt lanyok! Elnezest, csunyan elirtam, mert siettem: a 36. hetben vagyok es mivel rendszertelen volt a ciklusom ezert van egy par nap differencia a szules idopontjat illetoen. 160 cm vagyok vekony a csipom. Csaszarosok! Haskotot vittetek?
2016. dec. 12. 00:28
 16/20 anonim ***** válasza:
En igen de nem tudtam hasznalni mert szerintem kicsi volt es igy kenyelmetlen volt. De szetetnek majd most is vinni csak masikat. Te is vigyel szerintem. Maximum nem hasznalod
2016. dec. 12. 07:25
 17/20 anonim ***** válasza:

A 36. héten sem tudja ezt megállapítani a doki. A csontozatod tágulási képességét nem tudja belőni, megállapítani, hiába tapasztalt. Viszont a 36-on már tényleg kb. lehetetlen másik orvost találni.

Minden esetre sok szerencsét... :(

(A 162 cm-es keskeny csípőjű)

2016. dec. 12. 08:18
 18/20 anonim ***** válasza:

És így sajnos meginkább attól bűzlik, hogy az ünnepek alatt nem akar bizonytalan idpontban berohangálni...

Beprogramozta magának. Így kényelmes, és jöhet a lóvé is... 😪

2016. dec. 12. 08:23
 19/20 anonim ***** válasza:
94%
nem értem, miért kell lepontozni valakit azért, mert leírta, hogy ő jól volt, és a term.szült anyákat sajnálta. Neki ez a tapasztalata, a lepontozónak meg lehet, hogy más. Tapasztalatot minek pontozni??? Vagy meghazudtoljátok, hogy nem is úgy volt??? Nem én írtam azt a választ, de az ilyet sose tudtam megérteni...
2016. dec. 12. 12:58
 20/20 anonim ***** válasza:
100%

Nekem sürgősségi császár volt, és kezet tudtam volna csókolni az orvosnak, aki beadta az érzéstelenítőt.

Nem tudom, volt-e már egyéb hasi műtéted, nekem volt (vakbél is és petefészek ciszta), nem sokban különböznek az első napok. Húzódik, fájdogál azért, nehéz felkelni, mozogni. De azért nem a túlélhetetlen kategória. Ami nehéz szerintem, hogy közben el kell látnod a babát. Praktika: teszed a dolgod és nem sajnálod magad.

2016. dec. 12. 13:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!