Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mit tudok tenni, ha sem...

Mit tudok tenni, ha sem hordozó, se mózeskosarunk nincs-akkor mibe hozzam haza a babát?

Figyelt kérdés
37,2napos vagyok.Szerezzek be valamelyiket?
2008. okt. 6. 11:36
 1/9 anonim ***** válasza:
83%
Hú de gyorsan akkor! Pólyába, kézbe nem szállíthatod mindenhová.
2008. okt. 6. 11:39
 2/9 anonim ***** válasza:
85%
Vagy marad még a babakocsi, de ha kocsival közlekedtek, akkor mindenképpen be kell szerezni a hordozót, és EU szabványnak megfelelőt.
2008. okt. 6. 11:42
 3/9 anonim ***** válasza:
54%
Ha tudsz kérj kölcsön, mi is kölcsön kaptuk. Jelenleg nincs autónk, ugyhogy nem is hasznalnank a hordozót, de hazahozni csak abban lehet a babát.
2008. okt. 6. 11:42
 4/9 anonim ***** válasza:
66%

A karodban. :)

Valóban szükséges az előírások szerint a kocsiban a babahordozó amit be lehet kötni. De ha nincs és nem tudsz teremteni, akkor sem történik semmi tragédia. Évtizedeken keresztül szállították haza úgy a abát, hogy az anya tartotta a karjában a pólyást mert még csak nem is hallottak a babahordozóról. :))

Még van időd, én is tanácsolom, hogy szerezz be egyet, mert szükséged lesz rá a későbbiekben is. Biztonságos és kényelmes.:))

Találtam nagyon olcsó darabokat is:

[link]

és bizonyára van akitől tudsz kölcsönkérni egyet arra az időre amíg hazaviszed a kicsit, ha addig nem tudsz venni.

2008. okt. 6. 11:51
 5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.Beszerezném én,sok minden mással is,csak hát a piszkos anyagiak állnak az utamba.Építkezés/költözés,ráadásul táppénzen vagyok,amit nem akarnak folyósítani.De megmozgatok minden követ :-)
2008. okt. 6. 12:00
 6/9 anonim ***** válasza:
83%
A gyerek biztonsága miatt is inkább kérj kölcsön egyet addig+ neked is kényelmesebb lesz és végül azt se hanyagold el,hogy ha esetleg a rendőr megállít tuti nem fog megdícsérni,hogy egy pár napos babaát a karodban tartasz a kocsiban utazás közben.Meg amúgy is: annyi barom rohangál az utakon,soha nem lehet tudni...,biztos ami biztos!
2008. okt. 6. 12:21
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Én Gödöllőn lakom, és van egy felesleges hordozóm, amit oda adnék, ha esetleg a közelbe laksz.
2008. okt. 6. 12:31
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Ajánlom neked a Vaterát vagy a TeszVeszt, ott nagyon olcsón kapsz használt hordozót.

Nálunk kötelező, amikor viszed haza a picúrt akkor a hordozót és a ruhácskáit oda kell adni, ha nincs megfelelő hordozó nem adják ki a babát. Elvileg...

Azért jobb ha van, orvoshoz is vinni kell valamiben, ráadásul jön a tél...

Könnyű szülést és boldog babázást :-D

2008. okt. 6. 14:40
 9/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Úgy tudom, hogy ha taxival utazol, akkor abba nem kell gyerekülés.Ha a késöbbiekben kocsival fogtok közlekedni, úgyis szükségetek lesz rá, érdemes beszerezni egyet. További szép babavárást kívánok!

2008. okt. 8. 19:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!