Mit tudok tenni, ha sem hordozó, se mózeskosarunk nincs-akkor mibe hozzam haza a babát?
A karodban. :)
Valóban szükséges az előírások szerint a kocsiban a babahordozó amit be lehet kötni. De ha nincs és nem tudsz teremteni, akkor sem történik semmi tragédia. Évtizedeken keresztül szállították haza úgy a abát, hogy az anya tartotta a karjában a pólyást mert még csak nem is hallottak a babahordozóról. :))
Még van időd, én is tanácsolom, hogy szerezz be egyet, mert szükséged lesz rá a későbbiekben is. Biztonságos és kényelmes.:))
Találtam nagyon olcsó darabokat is:
és bizonyára van akitől tudsz kölcsönkérni egyet arra az időre amíg hazaviszed a kicsit, ha addig nem tudsz venni.
Szia!
Ajánlom neked a Vaterát vagy a TeszVeszt, ott nagyon olcsón kapsz használt hordozót.
Nálunk kötelező, amikor viszed haza a picúrt akkor a hordozót és a ruhácskáit oda kell adni, ha nincs megfelelő hordozó nem adják ki a babát. Elvileg...
Azért jobb ha van, orvoshoz is vinni kell valamiben, ráadásul jön a tél...
Könnyű szülést és boldog babázást :-D
Szia!
Úgy tudom, hogy ha taxival utazol, akkor abba nem kell gyerekülés.Ha a késöbbiekben kocsival fogtok közlekedni, úgyis szükségetek lesz rá, érdemes beszerezni egyet. További szép babavárást kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!