Szülés gyulladt hüvellyel?
Ha nincs kezelve, valószínűleg császármetszés lesz.
Egyébként a kezelés alatt mellőzni kell az édességeket (nem tudom mennyire vagy édesszájú), mert úgy könnyen elhúzódhat/visszajöhet.
Ha a fajdalomra gondolsz, marmint hogy mar most is faj es mi lesz igy a szulesnel, akkor kepzeld el azt, hogy van egy nem tul mely, de fajdalmas vagas a kezeden, majd masnap lefordazod az egesz karod valltol koromig.
Kb el is felejted a vagas okozta fajdalmat, a nagyobb fajdalom felulirja a kisebbet.
A vajudas a szules legfajdalmasabb resze, azalatt masra biztos, hogy nem fogsz figyelni, a kitolas pedig nagyon nehez es kellemetlen. Feszito, ego erzes van az egesz huvelyben, gondolj bele, hogy sokaknak gatat is megszenek kozben, megsem arra koncentralnak.
A szules maga pedig annyi hamserules okoz akkor a huvelyben (feluletes es nagyon hamar regeneralodik), hogy szules utan kozvetlenul sem fog szerintem a meglevo gyulladas "feltunni".
Azutan pedig kezelni is konnyebb lesz. Sajnos ez is a terhesseg egyik velejaroja, nagyon sokan szenvednek gombaval, szinte kezelhetetlen fertozessel terhesseg alatt.
Én is végig szenvedtem a gombától terhesség alatt, bármit írtak rá, bármivel próbálkoztam csak a szedés alatt volt jobb. Ahogy abbahagytam visszatért a probléma pedig kipróbáltam hüvelyflóra helyreállító készítményeket is. Simán szültem, nem volt gond a babával amiatt.
Azóta sem tért vissza a gomba.
Szülés közben tutira nem fogod érezni.
És jó eséllyel utána vagy vissza sem tér, vagy hamar kikúrálod a gyermekágy után.
Az orvosodnak meg hihetsz, a babának semmi baja nem lesz ettől...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!